En høyreback ut - ingen inn

Liverpool og Blackburn ble aldri enige om en overgang for Lucas Neill. Hvem blir reserve på høyrebacken? Daniel Agger på norske skjermer i kveld.

Intet kjøp før deadline
Det forventede kjøpet av Lucas Neill, fra Blackburn til Liverpool, ble aldri fullført mens faksmaskiner gikk varme i timene før transfer deadline i natt.  Årsaken vil trolig bli klarere i løpet av dagen.  Blackburn skal etter sigende ha forlangt om lag £4M for spilleren som har et år igjen av sin kontrakt, mens Liverpool bare var villig til å betale om lag det halve.  På Ewood Park skal man imidlertid ha vært interessert i å gjøre Stephen Warnock til en del av handelen. 

Jan Kromkamp gikk derimot til PSV for om lag £2M i går kveld.  Med smått og stort ble dermed nederlenderen den 18.spilleren som har forlatt Anfield denne sommeren, enten ved salg eller utlån.


Reserve for Finnan?
Det store spørsmålet fansen stiller seg etter at Kromkamp gikk til PSV og Neill ikke kom til Liverpool, er hvem som nå skal være cover for Steve Finnan på høyrebacken.  Det er et hull i spillerstallen som Rafael Benitez må fylle.  En mulighet kan være å benytte Gabriel Paletta ute på høyresiden av forsvaret, noe som ble forsøkt med midtstopperen under pre-season.  Kanskje kan det bli aktuelt å prøve å bruke Stephen Warnock på motsatt side av hva han foretrekker?  Ungguttene Lee Peltier, Godwin Antwi og Miki Roque kan også hevde sitt kandidatur enten gjennom god innsats på reservelaget eller kanskje gjennom spill i Carling Cup.  Jamie Carragher er selvfølgelig velkjent med rollen, og Steven Gerrard kan utvilsomt spille der, men det spørs om manageren ønsker å ta kapteinen og visekapteinen ut av sine vanlige roller.


Agger for Danmark
Daniel Agger er forventet å starte for det danske seniorlandslaget i kveldens privatlandskamp mot Portugal.  Den unge midtstopperen skal nå være helt først i den køen av spillere som trener Morten Olsen har til å danne det sentrale forsvaret før EM-kvalifiseringen starter mot Island neste uke.

Kampen vises direkte på NRK 2, med sendestart kl 20.05.