Enda en kamp med tidlig avspark

Liverpools hjemmekamp mot Bolton 1.januar vil i likhet med bortekampen mot Watford ha avspark kl 13.45. Liverpool bekrefter Diao-avtale. Bellamy frustrert over utsettelse.

Liverpool-manager Rafael Benitez er ikke glad i kamper med kick off tidlig på ettermiddagen. Han var således trolig ikke overbegeistret da meldingen om at bortekampen mot Watford 13. januar er flyttet frem til kl 13.45 kom i går. Spanjolen blir trolig ikke i bedre humør når han leser Liverpool Daily Post i dag, og ser at eksakt det samme har skjedd med hjemmekampen mot Bolton 1.nyttårsdag.

Nok en gang er det TV-kameraene fra Sky som er årsaken til at kampen flyttes frem fra sitt opprinnelige avspark kl 16.00.

Liverpool bekrefter Diao-lån
Liverpool FC bekrefter i dag at Salif Diao har gått på lån til Stoke City for de neste tre månedene, og opplyser samtidig at låneavtalen først gjelder fra i morgen, torsdag 12.oktober, og at den vil løpe frem til 13.januar 2007.

Diao har spilt 59 førstelagskamper for de røde, og har gjort 3 mål.

Bellamy frustrert over utsettelse
Craig Bellamy har overfor Liverpool Daily Post uttrykt frustrasjon over at rettssaken mot han ble utsatt. Det er faktisk tredje gang at denne saken utsettes nå. Spissen, som igjen vil være kaptein for Wales når de spiller hjemme mot Kypros i kveld, håpet å bli ferdig med saken denne uken. 27-åringen må nå finne seg i at en ny dato blir fastsatt på en høring fredag.

- Jeg ville likt å få dette overstått. Jeg ønsker ikke at dette skal dra i langdrag, for jeg har en ren samvittighet i denne saken. Jeg må bare komme meg videre, uansett når saken kommer opp igjen, konkluderer han.

Nå velger imidlertid Bellamy å konsentrere seg om kveldens kamp mot Kypros. En kamp som blir meget viktig for waliserne etter stortapet for Slovakia i helgen.

- Jeg fikk en tekstmelding fra kompisen min, Gary Speed, lørdag kveld. Han har også vært kaptein for Wales. Beskjeden lød: ”Jeg vet hvordan du har det nå”. Nå må vi vise vår profesjonalitet, og slå tilbake mot Kypros. Alle er såret etter resultatet mot Slovakia. Selv om vi tapte hele 5-1 spilte vi bra til tider. Jeg føler mye ansvar som kaptein nå, og må konsentrere meg om å få alle til å yte maksimalt, avslutter han.