Espanyol med bud på Morientes

Spansk fjernsyn rapporterer at Espanyol har lagt inn et bud på £2.3M på Fernando Morientes. Liverpool nådde ikke opp i prestisjefylt kåring. Daniel Alves kommenterer tilbudet fra Anfield.

Rapporter fra spansk TV forteller at Espanyol skal ha lagt inn et bud på 3,5 millioner euro (£2.3M) på Fernando Morientes. Liverpool-styret skal være villige til å akseptere bud i regionen £3M, og altså ta et kraftig tap på spilleren som ankom Anfield fra Real Madrid for £6.3M for halvannet år siden.

Det faktum at Morientes ikke kom med i den spanske VM-troppen kan ha forringet spissens salgsverdi. Spansk TV spår at Morientes kan være solgt fra Liverpool allerede før neste uke er omme.

Liverpool ble ikke “Årets lag i verden”
Liverpool var en av fire nominerte til ”Årets lag i verden”, men nådde ikke helt til topps under Laureus World Sport Awards i Barcelona i går kveld. Det var Renaults Formel 1-team som stakk av med tittelen.

Alves kommenterer Liverpools bud
Sevillas høyreback, Daniel Alves, utelukker ikke en overgang til Liverpool, etter at det ble klart at Merseyside-klubben hadde lagt inn et bud på £7M for spilleren i går. Den 23 år gamle brasilianeren insisterer imidlertid på at han ikke har det travelt med å avgjøre hvor han skal spille fotball i fremtiden.

- Liverpool har lagt inn et bud, og det er interesse fra dem. De har et sterkt lag med veldig gode spillere, og de har en spansk manager. De er utvilsomt en av de beste klubbene i Europa, og i fjor vant de Champions League. Veldig få lag klarer det. De er en stor klubb, slår Alves fast.

- Men jeg er fortsatt Sevilla-spiller, og akkurat nå ønsker jeg bare å reise på ferie til Brasil, legger han til.

Alves insisterer på at han kun vil ta sportslige hensyn når han skal avgjøre sin fotballfremtid.

- Jeg har flere tilbud. Jeg vil sette meg ned med min agent og diskutere dem, og så ta den rette avgjørelsen. Vi har kun fått noen tilbud, og ingenting er sikkert. Jeg må studere dem. Jeg ønsker alltid å bli bedre, og utvikle meg videre som spiller. Og dersom det betinger at jeg må forlate Sevilla, så vil jeg gjøre det. Men ser jeg at jeg kan utvikle meg videre i Sevilla, vil jeg fortsette her i noen år til.