Få plasser igjen til Liverpool

Sabra Sportsreiser melder om mange utsolgte kamper før sesongen starter. Klart for ny fotballhelg i Florø. Spania i aksjon i kveld. Jumbo for juniorene.

Bård Thoresen i Sabra Sportsreiser sier til at liverpool.no at interessen for turer til Anfield er større enn noensinne. Sabra har allerede solgt ut åtte kamper, og på mange av de gjenværende er det bare få ledige plasser.

Bård sier blant annet at de nye pakkene med salg av landpakker har blitt godt mottatt. Mange er interessert i å bestille fly og ordne den biten selv. Introduksjonen av garantert Kop-billetter har også blitt godt mottatt.

Før jul er det på helgekampene kun Reading og Fulham med ledig kapasitet. De har også plasser igjen på midtukekamper mot Newcastle og Portsmouth, samt lille juleaften mot Watford. I tillegg kommer eventuelle hjemmekamper i Champions League og andre cuper.

De største hjemmekampene etter nyttår er også utsolgt og Thoresen peker på at det i realiteten bare er 5-6 helger igjen av hele sesongen hvor de nå har plasser å selge. Et par av disse nærmer seg også utsolgt. Konklusjonen er: Skal du til Liverpool denne sesongen bør du snart bestille tur hvis du skal reise med Sabra Sportsreiser.

Klart for ny Florø-helg i 2007

Initiativtaker og primus motor for den etter hvert så populære og ettertraktede legendehelgen i Florø, Tage Herstad, bekrefter at Liverpool Legends kommer til å besøke Norge til sommeren også. Den mest aktuelle helgen er 6-8. juli. Hold allerede nå av denne datoen. Signalene fra Ålesund tyder på at Jan Mølby & Co. også blir å finne der i byen i juli. Vi gleder oss!

Island-Spania spilles allerede i kveld klokken 22.00. I ei travel langslagsuke kom vi i skade for å nevne morgendagen som kampdato på tidligere nyhetsoppdatering.

Ryan har blitt trekt tilbake fra den irske U-19 landslagstroppen og er muligens involvert med juniorlaget i Spania. Rapportene fra turneringen, hvor Liverpool nå spiller en av de dårligste plasseringene, er dessverre svært utilstrekkelige. Vi håper å komme tilbake med mer stoff senere.

Juniorlaget spilte 1-1 mot Milan , men tapte 3-5 på straffespark mot Milan i den siste kampen i den spanske turneringen i Villarreal. Robbie Threlfall gav engelskemennene ledelsen etter 11 min - Milan utlignet to minutter før slutt. Liverpool ble dermed sist i turneringen.

Robbie Foy, som ble frigitt i sommer, prøvespiller nå for Scunthorpe. Skotten skal spille reservelagskamp mot Sheffield United B-reserver (har to reservelag) i kveld.
(oppdatert: 21:38)