Fem juniorspillere til Melwood

Dave Roberts og fire andre FA Youth Cup-mestere har blitt flyttet over til Melwood, og skal trene der på heltid. Traorés agent bekrefter interesse fra Charlton og Bolton.

Fem juniorspillere innlemmes nå i Gary Abletts reservelagstropp etter å ha blitt forfremmet fra ungdomsakademiet til Melwood. Alle var med å vinne FA Youth Cup forrige sesong.

De fem er:

Dave Roberts (keeper) blir reservelagets andrekeeper, rangert bak David Martin. Roberts er født på Wirral, og reddet mesterlig to straffespark mot Southampton i straffesparkkonkurransen i semifinalen av FA Youth Cup.

Robbie Threlfall (venstreback) fikk 23 minutter i pre-seasonkampen mot Wrexham på lørdag. Han (bildet) scoret utligningsmålet mot Southampton i semifinalefinaleseieren, og karakteriseres som en intelligent fotballspiller med god pasningsfot. Kommer fra Woolton-området i Liverpool.

Stephen Darby (høyreback) var kaptein på FA Youth Cup-vinnerlaget forrige sesong.

Ryan Flynn (midtbane) scoret ett mål i det første finaleoppgjøret mot Manchester City (3-0). Han ankom Liverpools akademi fra Falkirk sommeren 2005.

Craig Lindfield (spiss) scoret syv mål i juniorcupen 2005/06.

Alle fem spillerne er også spilleberettiget for U18 kommende sesong.

Agent bekrefter interesse
Willie McKay, Djimi Traorés agent, opplyser til skysports.com at både Bolton og Charlton har vist interesse for forsvarsspilleren.
- Charlton og Bolton har vært i kontakt med meg om Djimi. Djimi vurderer å flytte på seg for å spille førstelagsfotball regelmessig. Rafa Benítez har fortalt ham at han kan dra dersom de mottar det rette tilbudet. Problemet er at Djimi har en god kontrakt med Liverpool. Han føler at de kanskje vil prise ham ut av en overgang med deres prislapp på ham, uttaler McKay.