Fenerbache vurderer Morientes

Tyrkiske Fenerbache vurderer å hente Fernando Morientes fra Liverpool. Det gjør også et par spanske klubber. Djibril Cissé står på ønskelisten til Newcastle, mens flere vurderer Kirkland.

Liverpool Daily Post skriver i dag at både Fenerbache og Real Betis vurderer å styrke stallen med Fernando Morientes. Rafael Benitez er som kjent villig til å selge den spanske stjernespissen om prisen er den rette, ettersom Morientes ikke har slått til i Liverpool etter overgangen fra Real Madrid i januar 2005.

Spanske medier antydet i går at Real Betis er interesserte i å kjøpe 30-åringen, og også La Liga-rival Espanyol skal ha spissen i tankene. Men nå skal også Fenerbache ha kommet på banen, og styret i den tyrkiske klubben skal ha et uttalt mål om å sikre seg et stjernenavn i forbindelse med at klubben fyller 100 år denne sesongen. Fenerbache har gått høyt ut i så måte, og skal også ha kommet med forespørsler på spillere som Romas Francesco Totti, samt Arsenals Thierry Henry og Sol Campbell.

Med spillere som Gabriel Paletta, Mark Gonzalez og Fabio Aurelio på vei inn porten på Anfield i sommer, slår lokalavisen også fast at flere spillere vil bli ofret av Benitez. Djimi Traore har som vi nevnte før helgen blitt informert om at han kan forlate klubben, og Manchester City skal nå vurdere et bud på forsvarsspilleren. Djibril Cissé kan også få forlate klubben, og britisk presse hevder nå at den franske spissen står høyt på ønskelisten til Glenn Roeder i Newcastle. Chris Kirklands agent hevder samtidig at flere Premier League-klubber har vist interesse for keeperen, som også står på ønskelisten til Championship-klubben West Bromwich.