Finalebillettsalget klart

Liverpool har nå offentliggjort hvordan billettene til finalen skal selges. Rafa sier kveldens kamp ikke blir noe generalprøve til Cardiff. Agger må ha en siste test før han eventuelt blir spillerklar.

Endelig har Liverpool F.C. offentliggjort måten de kommer til å selger finalebillettene på. Som vanlig benytter de sitt lojalitetsprogram når slike billetter skal tildeles og belønner de som har vært på tidligere runder i FA-Cupen.

Klubben har mottatt litt flere billetter enn West Ham – totalt 24436 stk for å være helt nøyaktig. Billettene koster £90 (22 %), £65 (58 %), £50 (9 %) eller £25 (11 %).

Billettsalget starter tirsdag 2. mai og vil bli solgt til de som har registrert minimum to tidligere runder denne sesongen på sitt sesongkort eller tre kamper på sitt Fan Card.
Det kommer ikke billetter i åpent salg og dersom man ikke er ikke inne i lojalitetsprogrammet finnes det ingen muligheter til å skaffe billetter fra billettkontoret på Anfield. Det er ingen andre utsalgssteder.
Klubbene mottar flere tusen færre billetter til FA-Cup finalen enn til for eksempel ligacupfinalen. Prisene på svartebørsmarkedet skal av den grunn være rekordhøye.

Ingen generalprøve
Rafael Benitez tror ikke kveldens kamp blir en generalprøve på FA-Cup finalen og tror ikke resultatet vil ha noe å si for kampen i Cardiff 13. mai.

- Av og til skjer det i fotball at to lagene møtes i tett rekkefølge i liga og cup. Kveldens kamp er en kamp som må spilles, men jeg tror ikke resultatet vil ha noe å si for FA-Cup finalen.

Tidligere i dag har det kommet rapporter om at Liverpool vil hvile en del spillere. Det vil trolig også hjemmelaget.  Rafa understreker imidlertid at de vil gjøre alt for å vinne og ta 2. plassen fra United.

- Vi kommer til å bruke stallen og det er sant at jeg trolig kommer til å la noen spillere få en hvil. Jeg kommer til å ta en vurdering på før jeg tar ut laget. Vi har tre kamper igjen å spille før finalen, og vil uansett gjøre alt for å ta maksimalt med poeng.

Daniel Agger, som trolig ville fått en del spilletid nå, er på vei tilbake fra skade og har nettopp startet trening igjen. Rafa sier han må igjennom en siste test før han eventuelt blir erklært spilleklar.