Finnan klar for innsats mot Haifa

Liverpool Echo skriver at Steve Finnan har ristet av seg skaden som holdt han utenfor mot Sheffield United, og høyrebacken er med i troppen mot Maccabi Haifa.

Etter Irlands stortap for Nederland sist onsdag returnerte Steve Finnan skadet tilbake til Melwood. Det var imidlertid ingen stor skade høyrebacken hadde fått kjenning med, så selv om han ikke rakk ligapremieren mot Sheffield United, var det ikke ventet at skadeoppholdet ville bli langt. Nå viser det seg altså at iren allerede har blitt kvitt problemene, og er klar til innsats til returkampen mot Maccabi Haifa i Kiev i morgen.

Dermed tar høyst sannsynlig Finnan over høyrebacken fra Jan Kromkamp i morgendagens kamp. På venstresiden vil ventelig Fabio Aurelio dekke opp for en skadet John Arne Riise, mens Liverpool Echo spår at Daniel Agger fortsetter som cover for skadede Jamie Carragher i midtforsvaret. Dansken har imponert de fleste med sitt stopperspill i de to siste kampene.

Echo avslører også at Luis Garcia og Xabi Alonso er tilbake i troppen til det viktige kvalifiseringsoppgjøret i Champions Leauge.

Italiensk dommer
Italienske Roberto Rosetti skal dømme morgendagens returoppgjør i 3.kvalifiserende runde til Champions League mellom Maccabi Haifa og Liverpool i Kiev. Snart 39 år gamle Rossetti dømte 4 kamper i sommerens fotball-VM i Tyskland. Kampen i morgen vil være hans tredje i Champions League. Han har aldri dømt verken Liverpool eller Maccabi Haifa tidligere.