Finnan tror det snur mot Wigan

Steve Finnan tror Liverpool sikrer seg årets første borteseier i ligaen mot Wigan på lørdag. Unge italienske spisser linkes.

Steve Finnan insisterer på at Liverpool kan greie å riste av seg skuffelsen etter den målløse forestillingen mot Portsmouth i tide til å slå tilbake mot Wigan allerede på lørdag. Iren tror på årets første borteseier i ligaen på JJB Stadium.

Høyrebacken innrømmer at det var mye frustrasjon å spore i garderoben etter gårsdagens kamp mot Pompey. Sydkystklubben var bare den andre klubben som kunne dra fra Anfield med poeng denne sesongen.

- Dette var en kamp vi egentlig skulle ha vunnet. Vi hadde ballen hele tiden, men vi skapte trolig ikke nok sjanser i løpet av kampen. Portsmouth kom til Anfield for å forsvare seg, og det gjorde de bra. Det skal de ha honnør for. Men vi burde uansett vinne kamper som dette, slår forsvarsspilleren fast til liverpoolfc.tv.

- Det var skuffende å ta bare ett poeng, fordi hjemmestatistikken vår har vært veldig god denne sesongen, og vi forventet en ny seier. Nå må vi bare glemme denne kampen, og sørge for at vi er klare til lørdag. Vi vet at borteformen vår ikke har vært god så langt, og det er helt utrolig at vi ikke har vunnet en bortekamp og har gjort bare ett bortemål. Forhåpentligvis blir dette helgen der det blir en forandring på dette, legger han til.

- Det blir en tøff kamp mot Wigan, ettersom de er et vanskelig lag å spille mot og Paul Jewell har gjort en fantastisk jobb der. De har et par tidligere Liverpool-spillere i troppen, som også vil være ivrige etter å slå oss. Wigan har vært sterke hjemme, og vi har vært svake borte, så jeg håper dette blir en kamp hvor formen snur for begge og vi vinner, avslutter han.

Italienske spisser linket
Gazzetta dello Sport melder at Liverpool følger Triestina-spissen Andrea Russotto. 19-åringen med en fortid i Lazio skal være aktuell for en januar-overgang til Anfield, ifølge den italienske sportsavisen. Samme avis melder også at Liverpools speidere holder ett øye med en annen Serie B-spiss, nemlig Piacenzas Daniele Caccia.