Flo klar for Recreativo

På en hektisk transferdag har Florent Sinama-Pongolle nå signert en ettårig låneavtale med spanske Recreativo de Huelva. Neil Mellor fikk Liverpool-råd om Preston.

Avtalen bekreftes også på hjemmesidene til klubben, og den skal også inneholde muligheter for forlengelse med ytterligere et år for Pongolle.

21-åringen, som kom til Liverpool fra Le Havre for tre millioner pund i 2003, var forrige sesong på utlån hos Blackburn.

At han skulle søke seg nok en ny arbeidsgiver, har lenge ligget i kortene, og det har blitt enda mer aktuelt med sommerens spisskjøp til Anfield.

Mellor fikk Liverpool-råd om Preston
Som del av det som ligner en opprydning i spisstallen, signerte Neil Mellor tidligere i dag for Preston North End.

Klubbens manager er henrykt over å ha sikret seg den naturlige målscoreren. Samtidig røper han at Mellor blant annet fikk råd fra folk i Liverpool om at Preston var riktig valg.

- De har fortalt ham at dette er et bra sted å være, og det er bra for oss. Forhåpentligvis vil denne overgangen falle heldig ut for både spilleren og oss, sier Paul Simpson til Lancashire-klubbens hjemmesider.

Årsaken til dagens omfattende overgangsaktivitet, som også omfatter et avslått Liverpool-bud på Blackburns Lucas Neill, er for øvrig at dette er nest siste dag før overgangsvinduet stenges natt til fredag 1. september.