Forbannet Dudek vil bort

Jerzy Dudek er lei og forbannet over å slite benken. Nå vil han bort fra Anfield. Transfer-rykter. Omkampdato. Billettinfo.

Jerzy Dudek begynner å bli rastløs på Anfield. Sitater Sky Sports sitt nettsted bringer i dag tyder på at polakken begynner å bli frustrert over å måtte slite benken.

- Jeg håper jeg får forlate klubben i januar, for situasjonen jeg har kommet i begynner å gjøre meg forbannet. Jeg har lovet meg selv at jeg vil gjøre alt jeg kan for å få lov til å forlate Liverpool, uttaler en usedvanlig aggressiv målvakt.

- Min tid i Liverpool er over, men jeg får ikke lov til å se meg om etter alternativer på egen hånd. Jeg vil ha et møte med Rafael Benitez denne uken, og så får jeg se hva han vil tillate. Alt jeg ønsker nå er å finne en ny klubb hvor jeg kan forberede meg til VM, legger han til.

- Jeg kommer til å bære nag til manageren om han ikke lar meg gå i januar. Jeg er ikke en person som lager problemer, og det har jeg sagt til Benitez også. Jeg håper han viser meg respekt ved denne anledningen, og at vi snakker gjennom dette sammen.

Dudek påstår at han har fått flere tilbud den siste tiden. Selv ønsker han helst å returnere til sin forrige klubb, Feyenoord.

- Flere klubber ønsker mine tjenester, men det er vanskelig å diskutere med disse før jeg har snakket med Benitez. Jeg kan bli England, men jeg har også tilbud fra Spania, Nederland og Tyskland. Jeg har gjort det klart at det ville ha vært flott med en retur til Feyenoord.

Transfer-rykter
Tabloidene har gode tider nå som transfervinduet er åpnet igjen. Mirror hevder i dag at Liverpool har fått avslått to bud på Portsmouth sin midtbanespiller Gary O’Neill. Budene skal ha vært på henholdsvis £4M og £6.5M. Nå skal Middlsebrough være klar til å kaste seg inn i kampen om spillerens signatur med et bud på £7M. Portsmouth-manager Harry Redknapp ønsker imidlertid ikke å selge.

Samme avis melder at Fulham-manager Chris Coleman står klar til å skrive ut en sjekk på £2M for Liverpools venstreback Djimi Traore. En spiller som Hearts også blir linket til.

Hvorvidt Mirror har dekning for disse notisene er usikkert.

I tilfelle omkamp
Dersom Luton og Liverpool spiller uavgjort på Kenilworth Road lørdag, vil omkampen i FA-cupens 3.runde finne sted på Anfield tirsdag 17.januar. Avspark blir kl.21.00 norsk tid. Billettene til en eventuell omkamp vil koste £20 over hele banen.

Billettinfo LFC V Man City
Billettene til Liverpools ligakamp mot Manchester City på Anfield 26.februar blir snart lagt ut for salg. De som er med på Priority Ticket Scheme kan kjøpe billetter på internett fra 31.januar. Loddtrekningen om 500 billetter for de med e-season ticket vil finne sted dagen etter. Vanlig salg på kredittkortlinja starter 7.februar.