Forsvaret bekymrer ikke Rafa

Liverpool har sluppet inn fem mål på de siste to kampene, men det bekymrer ikke manager Benitez. King tror han blir spilleklar. Birmingham-billetter på åpent salg.

Liverpools forsvarsrekke har vært usedvanlig gavmilde etter nyttår, og har sluppet inn hele fem mål på to kamper. Dette er en stygg ripe i lakken for Premier Leagues nest gjerrigste forsvar. Manager Rafael Benitez har imidlertid stor tro på at forsvarsrekka skal finne tilbake til taktene fra før nyttår når man møter Tottenham i en utrolig viktig ligakamp på lørdag.

Jose Reina måtte slippe inn to mål mot Bolton 2.januar, mens Scott Carson måtte plukke tre baller ut av nettet mot Luton. Nesten uhørt for Liverpools gjerrige forsvar etter at man holdt nullen i elleve kamper på rad mot slutten av fjoråret.

Benitez var skuffet over å se baklengsmålene renne inn mot Bolton på Reebok Stadium og mot Luton på Kenilworth Road, men han er ikke nevneverdig bekymret.

- Etter min mening kom dette som et resultat av at spillerne var litt trøtte. Jeg tror det er grunnen til at vi har sluppet inn flere mål de to siste kampene. Vi hadde en travel jul med mange kamper, og vi gjorde ikke så mange utskiftninger i forsvaret i den perioden. Nå har vi hatt en hel uke til å forberede oss til helgens kamp mot Tottenham, så jeg tror spillerne vil være friske og raske, og klare for spill igjen, beroliger spanjolen i et intervju med Liverpools offisielle hjemmeside i dag.

King tror han blir spilleklar
En viktig spillebrikke for Tottenham er landslagsstopperen Ledley King. Han har sittet på sidelinja for Spurs den siste tiden på grunn av en lyskestrekk han pådro seg i kampen mot Birmingham 2.juledag. Nå tror imidlertid den sterke midstopperen at han blir spilleklar igjen til møtet med Liverpool på lørdag.

- Jeg har slitt med en liten strekk i lysken, og har vært satt ut av spill i to uker nå. Normalt sett mister du ikke mange kamper i løpet av to uker, men på denne tiden av året er det litt spesielt. Jeg har derfor vært uheldig og mistet hele fire, sier King.

- Jeg håper å være i troppen til Liverpool-kampen. Jeg startet løpetrening igjen for et par dager siden, og kjenner ikke noe til skaden lenger. Jeg tror ikke kampformen min har blitt skadelidende på grunn av avbrekket. Jeg kan bygge meg opp igjen mot slutten av uka nå, og forhåpentligvis blir jeg involvert på Anfield. Alt tyder på det, legger han til.

Birmingham-billetter selges
Liverpools Ticket Office la i dag ut billetter til ligakampen mot Birmingham for vanlig salg for alle og enhver. Kampen kan for øvrig bli flyttet fra tirsdag 31.januar til onsdag 1.februar, ettersom Liverpools FA-cupkamp mot Portsmouth helgen i forkant ble flyttet til søndag kveld.