Forsvaret tilbake på sporet

Etter å ha gitt ved dørene i to kamper, var Liverpool-forsvaret tilbake på sporet mot Tottenham. Jol slo fast at det er umulig å gardere seg mot praktscoringer.

Liverpool-forsvaret fortsetter sitt gjerrige spill. Mot Tottenham holdt man nullen for åttende gang på rad i ligaen på Anfield. Midtstopper Jamie Carragher slår fast at de røde i helgen slo et av de lagene som har forbedret seg mest i Premier League denne sesongen.

- Vi snakket om det i garderoben etter kampen, og vi var alle enige om at Tottenham er ett av de beste lagene vi har møtt denne sesongen. Inkludert motstanderne i Champions League, skryter Carragher av motstanderen.

- Heldigvis gjorde Harry Kewell et fantastisk mål, i det som var en jevn og tøff kamp. Jeg er glad og lettet over at vi vant til slutt, uttaler midtstopperen til Liverpool Daily Post.

Jol var imponert over scoringen
Også Tottenham-manager Martin Jol var mektig imponert over scoringen som avgjorde lørdagens kamp. Han reflekterte over tapet, og slo fast at det måtte en meget spesiell scoring til for å beseire hans mannskap. Volleyen som Harry Kewell sendte kontant forbi Paul Robinson snøt Spurs for det poenget Jol mente at hans lag fortjente.

- Det er vanskelig å stoppe et skudd som det der. Vi jobbet hardt og spilte bra, om vi ser bort i fra sjansen som Peter Crouch fikk i første omgang. Utenom den var vi aldri i trøbbel, mener Jol.

- Vi kunne kanskje ha gjort det litt bedre helt på topp. Keane misset en veldig god stor sjanse like etter pause. Dersom den hadde gått inn, ville resultatet blitt annerledes, slår han fast.

- Men all ære til Harry Kewell. Det var en spesiell scoring, og du kan ikke forsvare deg mot slikt. Men vi hadde ballen mye, og jeg føler at mye av nøkkelen til suksess på Anfield ligger i å sørge for at publikum forblir stille. Det klarte vi i lange perioder.

- Vi klarte også å nøytralisere Alonso, og Steven Gerrard var heller ikke så god som han kan være. Det viser hvor hardt vi har jobbet med forberedelsene til denne kampen. Men du kan ikke gardere deg mot fantastiske skudd som det Kewell hadde.