Forsvarsfeil felte reservene

FA Youth Cup-heltene, Antwi, Anderson og Roque, kom raskt ned på jorden igjen etter stortap mot Aston Villa. Ukonsentrert forsvarsspill sendte dem hjem med 0-3 i kofferten.

Roque har var en av de mest stabile på reservene denne sesongenDavid Martin var tilbake mellom stengene for de røde etter at Dudek stod forrige kamp. Den tidligere Wimbledon-spilleren har hatt en god statistikk etter overgangen, men hadde dessverre ingen god kveld på Bescot Stadium. Flere unødvendige defensive feil påførte reservene et stygt 0-3 nederlag.

FA Youth Cup heltene Jack Hobbs, Godwin Antwi, Paul Anderson og Miki Roque (bildet) startet kampen. Forrige sesong slo reservelaget til Villa oss 4-0 borte og 6-1 (!) hjemme. Det er ingen overdrivelse å si at de har taket på oss selv om det ikke er lenge siden lagene spilte 1-1 i Wrexham.

Hjemmelaget fikk en kjempestart da Sam Williams sendte dem i ledelse etter bare fem minutter. Han kom høyere enn Martin i feltet og headet ballen i det tomme buret. Åtte minutter senere la han på til 2-0 etter en stor keepertappe. Martin skal ta ned en ball, men mister den og Williams kan enkelt doble ledelsen.

3-0 kom etter 33 minutter og var godt angrepsspill. Shane Paul fikk gå på venstrekanten og forsere, uten at Antwi klarte å stoppe han. Innlegget havnet til slutt hos Kabeya som sendte en suser i nettmaskene bak keeper.

I andre omgang spilte de røde mer konsentrert og unngikk de store feilene. Det rettet opp litt av inntrykket. Robbie Foy kom inn for Antonio Barragan i pausen – og etter en time fikk Robbie Threlfall sin debut da han kom inn på venstrebacken. Etter at forsvarsfeil hadde ødelagt mye i første omgang, hevet laget seg og viste karakter og styrke de siste 45.

Aston Villa: Olejnik, Bridges, Green, Lowry, O'Halloran, Hogg, Paul, Lund (Stieber 68), Williams, Herd (McGurk 75), Kabeya.

Liverpool: Martin, Barragan (Foy 45), Smith, Antwi, O'Donnell, Hobbs (Idrizaj 62), Anderson, Peltier, Calliste, Guthrie, Roque (Threlfall 59).
Ikke brukt: Lancaster (GK), Lindfield.

Dommer: Mr Scarr.