Forventet bud på Kuyt

Nederlandsk avis tror et siste bud fra Liverpool er nært forestående, og avviser at Newcastle skal være et førstevalg for spissen. Juniorene til jumbofinale.

Mer penger til kjøp
Drøyt to uker før transfervinduet lukkes fortsetter spekulasjonene om Dirk Kuyt og Liverpools interesse for toppscoreren til Feyenoord.  Lysluggen er øverst på ønskelisten til de helrøde, men et trangt transferbudsjett virker å vanskeliggjøre en overgang til et tosifret antall millioner pund.  Djimi Traore og Scott Carson til Charlton den siste uka, hvorav sistnevnt på lån, vil imidlertid ha frigitt ytterligere midler til å forberede et fornyet bud.  En sen scoring fra Mark Gonzalez mot Maccabi Haifa vil også ha styrket sjansene til gruppespill i Champions League og den økonomiske sikkerheten som det medfører.  En endelig avgjørelse vedrørende dette vil som kjent komme i Kiev om en uke.

Den annerkjente nederlandske avisen AD skrev i går at man nå forvenger et siste bud på Dirk Kuyt fra Liverpool om kort tid.  Avisen benekter samtidig påstander fra mindre seriøse nettsteder om at 26-åringen skal foretrekke en overgang til Newcastle, og understreker at Kuyt ønsker å spille mot de beste i Champions League.

Dirk Kuyt er for tiden i Dublin hvor han sammen med det nederlandske landslaget forbereder seg til kamp mot Irland på onsdag kveld.  I likhet med Premier League starter den nederlandske æresdivisjonen også førstkommende helg, hvor Feyenoord begynner borte mot Groningen.


Uavgjort igjen for juniorene
Liverpool spilte 0-0 mot Real Madrid i sin tredje og siste kamp i gruppespillet i juniorturneringen i Villarreal.  De røde har tidligere tapt 0-2 mot Barcelona og også hatt en målløs kamp mot Boca Juniors.  Det betyr at Barcelona vant gruppe B med 7 poeng, foran Boca Juniors med 3, og Real Madrid og Liverpool med 2.  

På dårligere målforskjell enn Real endte Liverpool sist i sin gruppe, og møter Milan i kamp om 7.plassen kl 18.30 i morgen.