Fowler: - Det var på tide

Robbie Fowler glad for at måltørken er over. Benitez om ny kontrakt, årsaken til at Fowler ble byttet ut og hvorfor han ikke var helt fornøyd etter Fulham. Coleman også rimelig fornøyd.

En bør vekk fra angrepskuldre
Mye fokus har vært rettet mot det faktum at Liverpools angripere nærmest har vært vaksinert fra å score etter nyttår.  Det snakket vil få seg en pause etter 5-1 mot Fulham, hvor tre av angriperne scoret.  Aller gladest var trolig Robbie Fowler, som nettet for første gang i helrødt siden overgangen fra Manchester City i januar.

- Det var på tide, slår den tidligere scoringskongen fast.  – Folk har poengert at det er lenge siden jeg sist kom i målprotokollen her, men nå er jeg i gang.

- Det var også godt å se at de andre angriperne scoret, noe som letter litt på presset for oss.  Jeg har ventet lenge på dette og er bare glad for at det løsnet.



Agent i samtaler

Rafael Benitez avviste i går kveld rapporter fra Spania om at han hadde underskrevet en ny avtale med Liverpool.  Manageren bekreftet imidlertid at det var samtaler på gang, om det som skal være en ny kontrakt som løper til 2010.  Engelske aviser skriver i dag at Manuel Garcia Quilon, som er agenten til Rafa, hadde samtaler med daglig leder Rick Parry før kampen mot Fulham angående en ny overenskomst for Liverpools manager.  Det er derfor grunn til å forvente at fremtiden til Benitez vil være ytterligere spikret til Anfield i løpet av kort tid.

Rafael Benitez sa etter kampen mot Fulham at byttet av Robbie Fowler var av rent taktiske grunner, mens han ikke var fornøyd med at gjestene fra London fikk såpass fritt spillerom før kampen ble punktert mot slutten.  Det var antydning til pipekonsert da den lokale helten Fowler ble tatt av banen til fordel for Fernando Morientes.

- Fowler var ikke skadet, jeg bestemte bare å bytte ham ut.  Det kan ha vært lettere for meg å la ham være på banen, men jeg må gjøre det som er best for laget.  Jeg vet det er naturlig å snakke om Fowler, men Crouch, Morientes og Cissé behøvde også å vise seg fram, og jeg syntes de gjorde en virkelig god jobb.

- Det var en åpen kamp og jeg liker ikke å se det på Anfield.  Fulham spilte god kontringsfotball og jeg sa at vi måtte få kontroll på kampen.  Jeg syntes at vi til tider ikke var kompakte nok.


Fulhams manager deppet ikke
Til tross for 1-5 i kofferten hjem til London, var ikke manager Chris Coleman en slagen mann etter at hans Fulham fikk stygge sifre på Anfield.

- Sluttresultatet reflekterte ikke kampen etter min oppfatning.  Jeg kritiserte mitt lag etter forrige kamp, men jeg kan ikke gjøre det i dag.  Vi hadde sjanser til å utligne til 2-2 og dette var mer lik oss.

- Du kan ikke bare komme hit og håpe på det beste.  Du må sørge for å være aggressiv og vi var det, men vi syntes det skulle vært et frispark til Wayne Bridge før det tredje målet.  Til slutt virket det som om vi ble overkjørt etter at vi ga fra oss to tåpelige mål helt mot slutten.