Fowler får sjansen mot Charlton?

Liverpool Echo antyder at Robbie Fowler vil få en ny sjanse til å vise seg frem mot Charlton. Uklart om Liverpool-ledelsen har appellert Reinas utvisning.

Chris Bascombe i Liverpool Echo antyder i dag at Robbie Fowler høyst sannsynlig vil bli involvert når Liverpool gjester Charlton onsdag kveld. Dette begrunner han med at de røde må få gjort noe med måltørken som har gitt kun to scoringer på de siste fire ligakampene.

Fowler var som kjent hjemme på Merseyside da Liverpool tapte på Stamford Bridge i går. Etter å ha tapte begge ligakampene mot Chelsea ønsker Rafael Benitez et positivt resultat på The Valley. Det faktum at verken Djibril Cissé, Fernando Morientes eller Peter Crouch virker å være i form, taler til Fowlers fordel. Ingen av de tre førstnevnte har funnet veien til nettmaskene på denne siden av nyttår. Siste Liverpool-spiss som gjorde mål var faktisk utlånte Florent Sinama-Pongolle, med sine to scoringer i cupkampen mot Luton.

Bascombe mener at Benitez hadde ett øye rettet mot kampene mot Charlton, Wigan og Arsenal når han lot Fowler være igjen og trene på Melwood i helgen.

- Robbie er ikke 100% i kampform ennå. Vi må arbeide mer med han, og se hvilke fremskritt han gjør. Han kan gi oss noe annet. Mot Chelsea er man normalt sett satt under press, og må spille dypt. Derfor ville det ikke ha blitt enkelt for han på Stamford Bridge. Han passet ikke inn til den kampen, og vi har tre andre spisser i klubben, slår Benitez fast i dagens Echo.

- Når du kan ta med bare 16 spillere i troppen, er det ikke lett å få plass til alle spissene. Robbie forstår avgjørelsen min, og han jobber for å bli i bedre form, legger han til.

- Jeg sa til mine spillere etter kampen i går at de skulle løfte hodet. Det er lenge til sesongslutt. Chelsea er serieleder, og når vi satte dem under press på Stamford Bridge må vi ha gjort noe riktig.

Uklart om Liverpool har appellert
Rafael Benitez antydet i går at han ønsket å appellere Jose Reinas røde kort i sluttminuttene på Stamford Bridge. Men spanjolen mister etter all sannsynlighet de tre neste ligakampene, noe som kan gi Istanbul-helt Jerzy Dudek en sjelden sjanse til å få vise seg frem. Det skal bli interessant å se om Benitez velger den misfornøyde polakken eller unge Scott Carson som burvokter mot Charlton.

Liverpool hadde frist til klokken 12.00 i dag med å appellere dommer Wileys avgjørelse om å sende Reina av banen. Det er fortsatt ikke blitt bekreftet om dette har blitt gjort. 

Dommeren har sagt at han skulle gi Reina gult kort for taklingen mot Gudjohnsson, før episoden med Robben oppstod. Etter å ha blitt provosert av nederlenderen, la Liverpool-keeperen hånda på ansiktet til vingen, som da så sitt snitt til å gi uttrykket ”flying dutchman” en ny dimensjon.