Fowler henrykt over ny kontrakt

Fowler klarer ikke å sette ord på følelsene etter han har fått ny kontrakt. «God» gleder seg til å score flere mål for fansen og takker dem for utrolig støtte gjennom årenes løp.

Robbie Fowler forteller i et intervju med LiverpoolFC.tv om hvor glad han er over å fortsette fotballkarrieren i Liverpool i minst ett år til. Manager Rafael Benítez bekreftet tidligere i dag at Fowler skal signere kontrakten i neste uke. ”God” har imponert etter overgangen fra Manchester City i januar, med blant annet 4 mål på 15 kamper. Totalt har han 175 mål for klubben

- Kontrakten er ikke signert ennå, men dere kan tenke dere hvor glad jeg ble da manageren tilbød meg enda ett år. Jeg kan ikke sette ord på følelsene mine. Dette er noe jeg har ønsket lenge.
- Da jeg signerte for seks måneder i januar, fortalte manageren meg at han ville se på situasjonen mot slutten av sesongen. Han har sett på hva jeg har gjort og gudskjelov har jeg gitt svar på tiltale.

- Jeg føler at jeg har gjort det ok og manageren har vært fornøyd med meg også. Jeg ser frem til neste sesong nå. Jeg var overlykkelig da jeg fikk en seks måneders avtale, så dere kan tenke dere hvor glad jeg er nå over å få ett års forlengelse. Jeg er i ekstase.

- Vi har to kamper igjen og så er det pause før pre-season. Jeg kan ikke vente på at neste sesong skal starte. Jeg ønsker bare å holde det gående. Jeg er nedbrutt over å gå glipp av neste helgs cupfinale, men jeg ønsker spillerne alt vel og jeg vet at vi kan vinne finalen.

Fowler er svært fornøyd med mottakelsen han har fått fra Liverpool-supporterne etter at han returnerte til klubben, og han muligheten til å avansere ytterligere på scoringslistene i klubben er tilstede. Totalt har han 175 mål for de helrøde.
- Rekorden til Ian Rush (346 mål, red. anm.) er skremmende. Hvis jeg kan ta innpå, så vil det være stort.

- Jeg har behandlet hver kamp som at det kunne være den siste i Liverpool, men nå har jeg fått den bonusen at jeg vet jeg vil få ytterligere sjanser i den røde trøya neste sesong.

- Klubben er på gang. Dersom dere ser på tabellen denne sesongen, sammenlignet med forrige sesong, så har det vært en stor forbedreing. Forhåpentligvis kan vi ta et steg videre neste sesong. Jeg ville elske å være på et Liverpool-lag som vinner ligamesterskapet. Jeg er sikker på at manageren er på rett vei til å oppnå det.

- Helt siden jeg begynte i Liverpool som gutt, har fansen vært begeistret for meg, og enhver spiller kan fortelle dere at når supporterne støtter deg, så hjelper det utrolig mye. Jeg kan bare ikke få takket dem nok. De har gitt meg så mye støtte gjennom årenes løp og jeg er takknemlig for det. Nå kan jeg ikke vente med å score flere mål for dem og klubben det neste året.