Fowler klar for innsats

Robbie Fowler starter trolig mot West Ham. Fersk dommer på Upton Park. Liverpool får North Stand i Cardiff. Finalelagene får 23-24000 billetter. WBA-stopper linkes.

Ettersom han ikke kan spille i FA-cupfinalen er det ventet at Robbie Fowler vil få mye spilletid i de tre gjenstående ligakampene. Han vil derfor trolig være å finne i startelleveren i generalprøven mot West Ham på Upton Park i morgen kveld.

Stephen Warnock, Jan Kromkamp og Dietmar Hamann er andre spillere som kan komme til å starte kampen mot Hammers, da det er ventet at Rafael Benitez vil hvile noen av sine største stjerner.

Marriner dømmer
Andre Marriner er dommer i øst-London i morgen. 35-åringen er den ferskeste dommeren i Premier League, og har bare dømt 7 kamper denne sesongen. Faktisk blir dette bare hans 12. toppseriekamp totalt sett.

Marriner har bare dømt Liverpool en gang tidligere, da de tapte 2-0 borte mot Charlton i februar. Assistentdommere på Upton Park er Roger East og Paul Norman, mens Steve Bennett er fjerdedommer.

Liverpool får North Stand i Cardiff
Liverpool har fått tildelt sin lykkesving, North Stand, under FA-cupfinalen på Millennium Stadium i Cardiff 13.mai. Begge finaleklubbene vil motta et sted mellom 23 000 og 24 000 billetter, skriver West Ham på sin offisielle nettside. Billettene er i priskategoriene £90, £65 og £50.

Davies linkes
I engelsk presse linkes i dag WBA-stopper Curtis Davies til en £4M overgang til enten Arsenal eller Liverpool til sommeren. Davies ankom The Hawthorns fra Luton for £3M så sent som i august, og har fått 33 kamper og gjort 3 mål i sin første sesong i Premier League. Dersom West Bromwich rykker ned vil nok flere klubber satse på å sikre seg den lovende 21-åringen.