Fowler og Foy scoringer ga 2-0

Robbie Fowler ga Liverpools reservelag ledelsen rett før pause mot Wigan. Skotske Robbie Foy sørget for 2-0 og seier i 2.omgang.

Ifølge nettstedet The Liverpool Way utnyttet Robbie Fowler en retur fra den gamle Man Utd keeperen Gary Walsh, og fikk satt ballen i mål fra kort hold.  Situasjonen oppstod etter at dagens kaptein Jack Hobbs hadde kommet høyt opp og headet.

Robbie Foy har vært frempå et par ganger, men det er likevel Andreas Johansson hos gjestene som har brent de to største mulighetene.

Fowler ga seg i pausen, og ble erstattet av Ramon Calliste.  Mot et ganske rutinert Wigan imponerte unge Liverpool i de siste 45 minuttene.  Innbytter Calliste var farlig frempå etter 50 minutter, etter et glimrende overlegg fra Antonio Barragan.  Waliseren kunne også ha scoret to ganger helt slutten av kampen.

2-0 ble det da Robbie Foy(bildet) avsluttet utmerket fra kanten av straffefeltet.  I den andre enden spilte Liverpools urutinerte forsvaret meget bra, selv om David Martin måtte ta fram en god redning for å stoppe Connolly etter 77 minutter.

Hos de røde spilte Barraghan og James Smith på backene, mens Antwi og O'Donnell dannet et fysisk sterkt midtstopperpar.  Robbie Foy var venstreving med Paul Anderson på den andre siden, mens "midtstopperne" Hobbs og Roque hadde posisjonene sentralt på midten.  Danny Guthrie lå rett bak spissen Robbie Fowler eller Ramon Calliste.

Liverpool: Martin, Barragan, Smith, Antwi, O'Donnell, Roque (Flynn 80), Anderson, Hobbs, Fowler (Calliste 45), Guthrie (Lindfield 84), Foy.  Reserver: Lancaster, Woods.

Wigan: Walsh, Heywood, Waterhouse, Lee, Jackson (Roberts 76), Francis, Owens (Stephan 73), Mahon, Johansson, Connolly, Ziegler.