Fowler skrev under

Robbie Fowler skrev i dag under den nye ettårskontrakten med Liverpool FC. - Jeg ser allerede frem til neste sesong, sa Fowler da han signerte dokumentet.

Robbie Fowler skrev i dag under kontrakten som binder han til Liverpool FC for neste sesong. Fowler kom som kjent opprinnelig til klubben på en seks måneders kontrakt i januar, men har imponert tilstrekkelig etter gratisovergangen fra Manchester City til at han fikk ett nytt år i klubben av Rafael Benitez.

Partene kom til enighet om den nye kontrakten allerede i forrige uke, men den ble ikke offisielt signert før i dag.

- Det har vært en god sesong for klubben, som ble avsluttet på best mulig måte med seier i FA-cupfinalen i Cardiff. Selvsagt var jeg skuffet over å ikke kunne spille i cupen for Liverpool, ettersom jeg hadde deltatt i turneringen for Manchester City tidligere i sesongen. Men jeg må nesten si at det faktum at Liverpool tilbød meg ny kontrakt omtrent tilsvarer en cupfinale for meg, uttalte Fowler da han satte navnetrekket sitt på de nødvendige papirene.

- Jeg ser frem til neste sesong allerede, og gleder meg til å komme i gang igjen. Det kan bli en ny stor sesong for denne klubben, avsluttet han.