Franske unggutter til semifinale

Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolle var på banen da Frankrike fullførte et ubeseiret gruppespill. Daniel Agger og Danmark behøver seier.

Frankrike beseiret Serbia med 2-0 i går kveld, den tredje seieren av tre mulige.  Anthony Le Tallec startet kampen og ble byttet ut etter 61 minutter, mens Florent Sinama-Pongolle kom inn etter 82 minutter.  I den andre kampen scoret Portugal seiersmålet mot Tyskland i sluttminuttene, men siden de øvrige landene alle endte på tre poeng var det Serbia som går til semifinalen på best målforskjell.

Hvilket land Frankrike møter i semifinalen avgjøres i kveld.  Gruppeleder Italia møter Nederland, mens Danmark spiller mot Ukraina.  Etter to uavgjort kamper er oppgaven grei for Daniel Agger & Co, de er nødt til å beseire Ukraina for å nå semifinalen.