Fulham-kampen flyttes

Ny dato for Fulham-kampen. Rafa ønsker juniorene lykke til. Carra kan vinne cup-pris. Spissbytte i sommer? Inter benekter Benitez-interesse.

Liverpools hjemmekamp mot Fulham har blitt flyttet til onsdag 15.mars kl. 21.00. Kampen var opprinnelig terminfestet til andre påskedag, mandag 17.april. Grunnen til at kampen har blitt flyttet skal være at Liverpool kan måtte komme til å spille kamp i Champions League tirsdag 18.april.

Rafa ønsker juniorene lykke til
Manager Rafael Benitez har sendt sine lykkeønskninger til klubbens juniorlag, som skal ut i kvartfinalekamp i FA Youth Cup mot Carlisle i kveld. En kamp vi for øvrig føler direkte her på liverpool.no.

Spanjolen overvar juniorlagets 2-1 seier over Ipswich i 4.runde. De røde eliminerte deretter Burnley i 5.runde. Med seier over Carlisle i kveld, venter Southampton i semifinalene, som går over to kamper.

- Jeg oppfordrer juniorene til å fortsette og trene hardt. De jobber veldig bra, og har stor tro på seg selv. De spiller bra om dagen, og jeg håper de vinner mot Carlisle. Jeg overvar kampen mot Ipswich på Anfield, og det var en god kamp hvor de spilte svært bra. Laget består av en mix av spillere fra Melwood og fra akademiet, og det er et godt lag som har litt rutine og en klar plan for hvordan de skal spille, sier Rafa til liverpoolfc.tv.

- Det er veldig viktig å ha gode, unge spillere når du må knive med klubber med mer penger enn oss. Disse unge spillerne er klubbens fremtid, legger han til.

En av spillerne som har gjort seg bemerket i juniorcupen er 17 år gamle Paul Anderson (bildet). Høyrevingen kom til klubben fra Hull i høst. Trass i at han har spilt stort for juniorlaget er han i følge Benitez ikke aktuell for A-laget på en god stund ennå.

- Paul er for ung. Jeg så reservelagskampen mot Bolton hvor han spilte godt, men han er ung, og trenger tid. Han er en spiller vi ønsket å kjøpe lenge før det ble aktuelt å hente han i bytte mot John Welsh. Vi ønsket en slik målfarlig spiller med energi og fart.

Kveldens juniorkamp starter klokken 20.00, og kan ses live på liverpoolfc.tv.

Carra nominert til cup-pris
Fem spillere har blitt nominert til tittelen ”Rundens spiller” i FA-cupens 5.runde. En av disse er Liverpools Jamie Carragher. De andre fire spillerne er Colchester-forsvareren Wayne Brown, Manchester Citys Micah Richards, Middlesbroughs Yakubu og Birminghams keeper Maik Taylor. Vinneren mottar et sølvfat med inngravering, et VIP-sete under FA-cupfinalen og et draktsett som kan doneres til en lokal skole eller klubb.

Spissbytte i sommer?
Spansk presse linker nå Rafael Benitez til et spissbytte i sommer, der Fernando Morientes går til Valencia i bytte med David Villa og solid haug med pundsedler. Den spanske landslagsspilleren Villa har gjort 18 mål på 35 kamper for Valencia siden overgangen fra Real Zaragoza i sommer.

Martyn tilbake til lokalderbyet?
Evertons keeper Nigel Martyn har satt seg som mål å gjøre comeback i Merseyside-derbyet 25.mars. Målvakten hadde en operasjon for å kurere et ankelproblem i forrige uke, men skal nå være på god vei i rehabiliteringen. 39-åringen regner i alle fall med å være spilleklar om 4-5 uker.

Inter benekter Benitez-link
Iner Milan-eier Massimo Moratti har i dag benektet rapporter som antydet at Liverpool-manager Rafael Benitez var ønsket som erstatter for Roberto Mancini.

- Jeg har hørt disse ryktene på TV. Mancini er ikke under press, og står ikke i fare for å få sparken. Han har gjort det bra for oss, kommenterer Moratti i dag.