Full forvirring omkring greker

PAOK Saloniki hevder at Lazaroz Christodoulopoulos har vært i Liverpool mot deres vilje, og truer med å kople FIFA inn i saken. Dette blir benektet av spillerens agent.

Det greske nettstedet e-go.gr hevder at det hersker full forvirring om den unge spissen Lazaroz Christodoulopoulos' påståtte overgang til Liverpool. I hjemlandet til 19-åringen lurer man først og fremst på hvorfor spilleren dro til England uten tillatelse fra sin klubb, PAOK Saloniki. Det stilles også spørsmålstegn rundt konflikten han har gående med klubben. Andre kilder har antydet at dette dreier seg om lønn som ikke har blitt utbetalt.

Tilsynelatende er det også uklart om PAOK Saloniki overhodet var klar over Liverpools interesse for spilleren. PAOK har i alle fall i ettertid hevdet at de ikke var klar over dette.

PAOK-trener, rumeneren Ilie Dumitrescu, hevder at spillerens agent tok med seg spilleren til England uten at hverken spiller eller agent informerte klubben om dette.

- Dersom du spør meg er det hele agentens feil, som har fått spilleren til å tro at han er en større stjerne enn Pirlo og Toni og deres like. Hvordan kan han tro at han i det hele tatt kan spille for Liverpool når han ikke engang er en sentral spiller i Hellas, undrer Dumitrescu.

- I tillegg er det ikke mulig for vår spiller å gjennomføre en medisinsk test hos en annen klubb uten å informere oss, legger han til.

Christodoulopoulos' agent hevder på sin side at PAOK hele tiden var klar over hva som skjedde. Til det greske nettstedet refererer han til møter han hadde med klubbledelsen i den greske klubben. Agenten hevder også at det har vært kontakt mellom Liverpool og PAOK i sakens anledning.

PAOK skal i ettertid ha sendt en fax til Liverpool og spurt om deres spiller har vært på prøvespill i England, og har samtidig informert Liverpool om at spilleren er kontraktsbundet til dem frem til 2010. I faxen skal de også ha spurt om Liverpool er interessert i å kjøpe spilleren. Liverpool skal ha svart på denne henvendelsen med at spilleren selv ikke har vært på besøk hos dem, men at klubben har hatt en visitt fra en representant for spilleren. Liverpool skal også ha bekreftet at de er interessert i den unge spissen.

Det greske nettstedet hevder på sin side at de sitter på informasjon om at både Christodoulopoulos og agenten virkelig reiste til England, og siden har returnert til Tessaloniki.

Mellor i Preston-samtaler
Tabloidavisen Mirror skriver at Liverpool-spiss Neil Mellor nå er i samtaler med Preston North End om en overgang. Tidligere har lokalavisen Lancashire Evening Post meldt at reservelagsangriperen var aktuell for Deepdale-klubben.

Barragan møter skottene i finalen
Noe overraskende var det Skottland som trakk det lengste strået i den andre semifinalen i U19-EM i Polen, da de beseiret Tsjekkia 1-0 etter en scoring tidlig i andre omgang. Dermed er det skottene Spania og Antonio Barragan får bryne seg på i lørdagens finale. Finalen går for øvrig direkte på Eurosport lørdag kl 20.00.

Treningskamp bekreftet på Eurosport
Det har nå kommet endelig bekreftelse på at Liverpools treningskamp mot Kaiserslautern på lørdag blir vist direkte på Eurosport i Skandinavia. Kampen i Liechtenstein, som har avspark kl 17.30, kommer imidlertid ikke til å bli vist på britisk Eurosport, som først annonsert.