Galletti blir i Atletico

Liverpool er blitt linket til Luciano, men i Atletico Madrid sier man at ingen vil forlate klubben i januar. - Et ungdomsakademi med suksess er fremtiden, sier Rick Parry.

Ingen overgang for høyreving
Det er ventet at Rafael Benitez vil prøve å hente inn en høyreflanke før transfervinduet stenges førstkommende tirsdag.  Den 25-årige argentingeren Luciano Galletti hos Atletico Madrid var nevnt som et alternativ.  Nå sier imidlertid sportsdirektør Toni Munoz i Atletico at klubben ikke har tenkt å selge verken Galletti eller noen annen i januar.

- Vi har besluttet at vi på dette tidspunktet ikke ønsker å gjøre noen forandringer med vår spillertropp.  Galletti er en spiller som kan bli veldig verdifull for oss.


Parry glad for ung suksess
I sin spalte i LFC Magazine benytter daglig leder Rick Parry å understreke, i disse dager med alle sine transferrykter, at det er viktig å ha et godt ungdomsakademi som produserer egne spillere.

- Det var meget hyggelig å se at vi greide å slå ut Ipswich i juniorcupen.  Det var en stor test for guttene og det var gøy at de greide den.  Et ungdomsakademi med suksess er fortsatt den rette veien å gå.  Dette har vært en stor investering for klubben og det vil fortsatt være det.

- Det er en viktig mulighet til å utvikle talenter.  Det kan være vanskelig å konkurrere med Chelsea om toppspillere, men du kan alltid prøve å gjøre det i den andre enden.

- Gutter vil ha en flott mulighet hos oss, og de vil sette pris på erfaringen.  Samtidige er det andre spillere som glipper gjennom nettet, men utvikler seg senere og kanskje kan bli gode spillere via en annen rute.  Hvis du er god nok, vil du også komme fram.

- I Liverpool produserer vi ikke maskiner på akademiet.  Det dreier seg om mennesker.