Garcia og Kewell på «Ukens lag»

Liverpool-duo på «Ukens lag» til Actim. Kirkland forventer å bli solgt. Middlesbroughs reservelagstropp. Nardiello på England U17. Reservelagskamp flyttet.

Harry Kewell og Luis Garcia scoret så høye poeng på den såkalte Actim Index mot Everton at begge har kommet med på ”Ukens lag”. Actim er offisiell statistikkleverandør for Premier League. Spillerne får poeng (+/-) for hendelser som taklinger, blokkeringer, redninger, kort, avslutninger, scorede mål, sluttresultat osv. Målet er å identifisere spillere som i størst grad påvirker kamputfallet. Formelen for utregning er ikke offentliggjort, men antall scorede mål synes å være den enkeltfaktoren som gir størst utslag. Steven Gerrard og Steve Finnan ligger i øyeblikket an til å komme med på ”Sesongens lag”.

Kirkland forventer å bli solgt til sommeren
Chris Kirkland brakk en finger i forrige uke og avslutter dermed låneoppholdet på The Hawthorns. Keeperen tror også at Liverpool kommer til å selge ham i løpet av sommeren.
- Jeg drar tilbake til Liverpool nå, men jeg har blitt fortalt av dem at de kommer til å selge meg til sommeren. Så denne skaden kom på et svært dårlig tidspunkt for meg. Uansett hvem som kommer til å ta sjansen på meg til sommeren, vil de se hvor hardt jeg arbeider og hvor mye jeg ønsker å spille. Alt avhenger av hvem som viser interesse for meg. Forhåpentligvis er West Brom ett av disse lagene. Jeg kommer til å vurdere alle muligheter som ligger åpne for meg og ta det fra der, forteller Kirkland.

Middlesbroughs reservelagstropp
Middlesbrough har offentliggjort troppen til kveldens reservelagskamp mot Liverpool på Akademiet i Kirkby:
Knight, J Johnson, Taylor, Robson, Bates, Liddle. Owens, Williams, Craddock, Kennedy, A Johnson, Mulligan, Fisher, Langthorne.
Uttaket er preget av at førstelaget reiser til Basel i morgen for spill i UEFA-cupen, mens Josh Walker og Nathan Porritt er opptatt med EM-kvalifiseringsspill for England U17 mot Italia (28.mars i Huddersfield), Bulgaria (30.mars i Barnsley) og Russland (1.april i Scunthorpe). I Englands U17-tropp har Liverpool kun én representant – Michael Nardiello.

Reservelagskamp flyttet
Reservelagskampen mot Aston Villa på Bescot Stadium 25.april er flyttet til 24.april for å unngå kollisjon med Villas omberammede Premier League-kamp mot Manchester City.