Garcia ser ut til å bli vraket

Formasjonstreningen til Spania tyder på at Luis Garcia blir vraket fra førsteelleveren mot Frankrike i kveld. Kuyt har lyst til å spille i Premier League.

Mye tyder på at Luis Garcia blir vraket fra Spanias førsteellever når Spania møter Frankrike i 1/8-finale i VM i kveld. Signalene fra den spanske leiren tyder nemlig på at Raul igjen blir å finne i startoppstillingen. Formasjonstreningen til spanjolene søndag morgen tydet på at det var Liverpool-spilleren som må vike plass i den spanske angrepsrekka.

- Skal man dømme ut i fra treningsøktene planlegger Luis Aragones og sette meg ut av laget. Det er fint lite du kan få gjort med det, utenom å jobbe hardt videre. Akkurat nå er vi en tropp som må tenke som en enhet, og ikke som individualister, er Garcias djerve kommentar.

Kuyt sikter seg inn mot Premier League
Dirk Kuyts VM er over, og dermed har Feyenoord-spilleren begynt å tenke på fremtiden. Flere kilder antyder at både Liverpool og Newcastle er blant klubbene som viser interesse for 25-åringen, og Kuyt uttaler at han ønsker å få sin fotballfremtid klarlagt så raskt som mulig.

- Dersom jeg skal forlate Feyenoord, vil jeg foretrekke en rask avgjørelse. Det vil være best for alle parter. Jeg snakket med manageren min før VM, og vi ble enige om å ikke foreta oss noe før VM var over for min del. Jeg kommer til å ringe han om noen dager og se om noen klubber er interesserte. Jeg ville like å spille i England, og det er et par klubber jeg drømmer om å spille for, uttaler han til nederlandsk presse.

- Det er ikke lurt å prate mer om dette nå, men dersom den rette klubben ønsker meg, vil jeg måtte ta en avgjørelse, legger han til.