Gaughan debuterte for Irland U17

Den 16 år gamle Liverpool-stopperen Laurence Gaughan debuterte for Irland U17 i helgen. Galatasaray tapte i generalprøven. Spackman ferdig i Millwall.

Laurence Gaughan debuterte for Irland U17 og bidro til en målløs forestilling mot Danmark i landenes EM-kvalifiseringskamp i Aserbajdsjan lørdag. Stopper Gaughan spilte hele kampen for irene, og var også nær ved å komme på scoringslisten med en heading som Danmarks keeper klarte å redde.

Liverpool-kollegene Shane O’ Connor og Michael Collins fikk også spilletid for de grønnkledte. Venstreflanken O’Connor startet kampen, men ble byttet ut etter 63 minutter, mens spissen Collins kom inn i det 72.minutt. For danskene var Liverpool-keeperen Martin Hansen ubenyttet reserve.

Danskene dominerte første omgang, men kom aldri nærmere enn et skudd i tverrliggeren, mens irene tok over etter hvilen. Kampen ble preget av at den ble spilt i sterk varme om ettermiddagen. I den andre åpningskampen i turneringen vant vertsnasjonen Aserbajdsjan 2-1 over Latvia.

Irland møter i dag Aserbajdsjan i Baku, mens Danmark spiller mot Latvia.

Tap for Galatasaray
Liverpool fikk som kjent en god generalprøve før Champions League-kampen mot Galatasaray, med 3-0 seier over Tottenham. Tyrkerne kom ikke like godt fra det i sin siste kamp før avreise til Merseyside. De tapte nemlig lørdag 3-1 for Trabzonspor. Hakan Sukur gjorde trøstemålet.

Kort manager-karriere for Spackman
Tidligere Liverpool-spiller Nigel Spackman har forlatt jobben som manager for Millwall etter bare 10 kamper i sjefsstolen på The New Den. Spackman kom til enighet med Millwall-ledelsen om å terminere kontrakten etter en svak start på sesongen.

- Dette er en resultatorientert bransje, og tiden er ikke på en managers side når resultatene ikke går veien, reflekterte Spackman da han tok farvel med London-klubben.