Gerrard forlanger mer

Steven Gerrard mener at England ennå ikke har vist toppform i Tyskland. Liverpools scorere i VM nesten doblet. Nøkkelkamp for Nederland og Jan Kromkamp i kveld.

Gruppeleder kan mer
Steven Gerrard mener det er viktig å slå fast at England så langt har full pott i gruppe B, men Liverpools kaptein er også klar på at man har mer å gå på etter at avansement til utslagskampene ble sikret gjennom seier mot Trinidad og Tobago i går.  Tre poeng som ble sikret ved Liverpool-duoen Crouch og Gerrard.

- Jeg var henrykt over å score mitt første mål i et VM, men jeg var enda mer glad på lagets vegne, hevder Steven.

- Det kan ha vært et godt resultat, men vi må begynne å spille mer som et lag.  Det var perioder hvor vi ikke spilte et godt nok pasningspill.

- Til tross for at vi kan bli bedre er det viktig å huske på at vi har holdt buret rent i to kamper, og at vi har sikret oss seks poeng.

Liverpool hadde før 2006 fem spillere som hadde scoret i et VM, nemlig Michael Owen, Roger Hunt, Kenny Dalglish, Graeme Souness og Emile Heskey.  Allerede i Tyskland har man fått tre spillere til i Xabi Alonso, Peter Crouch og Steven Gerrard.




Nederland møter Elfenbenskysten
I gruppe C, den såkalte ”dødens gruppe”, spiller Argentina-Serbia kl 15.00 og Nederland-Elfenbenskysten kl 18.00 i dag.  Med nye seire til Argentina og Nederland vil disse være klar for 1/8 finaler, men Elfenbenskysten viste nok mot Argentina til at de kan gjøre livet surt for elevene til Marco van Basten på det flotte stadionet i Stuttgart.

Jan Kromkamp var involvert i de fleste kampene før VM, men mistet plassen til John Heitinga(Ajax) til åpningskampen mot Serbia.  Nederland spilte et tilnærmet 3-4-3, hvor Heitinga fungerte som en slags høyre vingback og også hadde en god del problemer på sin side defensivt.  Liverpools representant kan derfor ha en fair sjanse til å få plassen tilbake til nøkkelkampen i kveld.