Gerrard oppmuntret juniorene

Jack Hobbs har avslørt at Steven Gerrard var på plass med oppmuntrende kommentarer før juniorfinalen. Alonso lar seg imponere av Fowler.

Juniorlagets forsvarsklippe Jack Hobbs har i dag avslørt at Steven Gerrard kom inn i garderoben før juniorfinalen mot Manchester City på Anfield for å gi de unge talentene en pep-talk før den viktige kampen. Liverpool vant som kjent 3-0 i denne første finalen, og returkampen finner sted på City of Manchester Stadium kommende fredag.

- Gerrard kom inn i garderoben, hilste på alle spillerne og oppmuntret oss til å gå ut og gjøre vårt beste. Bare det å ha han i garderoben før kampen var en oppkvikker for guttene, fordi Gerrard er en spiller i verdensklasse, sier Hobbs.

- Det var en fin gest, og noe som viser at han bryr seg. Forhåpentligvis var han stolt over måten vi vant kampen på. Spesielt i første omgang syntes jeg vil spilte utmerket fotball. Vi skuffet oss selv litt etter pause, fordi vi ikke klarte å holde like bra på ballen som vi hadde ønsket. Men å lede 3-0 før returkampen er flott, og noen folk vil nok hevde at vi allerede har vunnet trofeet. Men Steve Heighway har sørget for å minne oss om at så ikke er tilfelle, og at vi bare er halvveis ennå. Alt kan skje i Manchester, legger forsvareren til.

Alonso med Fowler-støtte
Etter Robbie Fowlers fjerde mål for klubben på sine fire siste starter, går nå Xabi Alonso ut med offentlig støtte til spissen som spiller for en ny kontrakt med Liverpool. Spanjolen karakteriserer scouseren som en viktig brikke i troppen både på og utenfor banen.

- Robbie er en stor spiller. Det har vært mye snakk om hvorvidt han kommer til å fortsette i klubben eller ikke, men han gjør i alle fall en veldig god jobb for oss. Som avslutter besitter han det rette killer-instinkt inne i feltet, og det som skiller han fra mange spisser er at han utnytter halvsjanser. Der er han dødelig effektiv.

- Robbie har også bidratt til å skape en utmerket atmosfære i garderoben. Han har meninger om det meste, og er veldig, veldig morsom. Han har den flotte sansen for humor som folk i Liverpool er så berømte for, slår spanjolen fast.