Gerrard øyner ligatittelen

Kapteinen tror Liverpool blir tittelutfordrer. Anelka bitter på Houllier. Avsparkstidpunkt i Mainz. O'Connor og Collins uttatt på Irland U17. Wembley søker CL-finalen i 2008 eller 2009.

Steven Gerrard er fornøyd med fremgangen under Rafael Benítez og tror at tiden er inne for å kjempe om ligagullet.
- Vi ønsker å være involvert i tittelkampen i England, vinne et nytt trofé og forhåpentligvis kan vi avansere lengre i Champions League.

- I begynnelsen av forrige sesong var planen å gjøre Anfield til et sted hvor ingen ønsket å komme. Vi klarte det. Neste sesong vil bli lignende.

- Borteformen har bedret seg svært mye også, men jeg tror det kom av kjøpene av Reina, Sissoko og Crouch. De gir laget bedre fysikk. Lag liker ikke å møte oss nå, og det er slik vi ønsker at det skal være.

Anelka bitter på Houllier
Nicolas Anelka ryktes å være på vei tilbake til Premier League. Fenerbahce-spissen linkes i dag sterkt til Portsmouth. Franskmannen benytter anledningen til å kritisere behandlingen han fikk av Gerard Houllier fra tiden sammen i Liverpool.
- Jeg ønsket aldri å forlate Liverpool, uttaler Anelka til L’Equipe.
 
- Det er den beste klubben jeg vet om. Hvis alt hadde gått som jeg forventet, ville jeg ha signert en femårskontrakt den gangen, og i dag ville vi ha diskutert en forlengelse.

- Da Houllier i tolvte time fortalte meg at han ikke ønsket å beholde meg permanent etter låneavtalen, befant jeg meg i vanskeligheter fordi jeg ikke hadde begynt å snakke med andre klubber. Til slutt gikk jeg til en klubb (Manchester City) mot min vilje.

Anelka ønsker seg ikke tilbake til fransk fotball, og spesielt ikke til Lyon, hvor Houllier er manager.
- Jeg har ikke hatt direkte kontakt med Lyon. Jeg har lagt fra meg ideen om å reise tilbake til Frankrike. Lyon har ikke vært min prioritet. Gerard Houllier er hovedårsaken til hvor jeg står i øyeblikket. Hvis han ikke hadde gjort dét mot meg i Liverpool, ville jeg ikke ha spilt for mindre klubber de siste fire årene, steder jeg aldri kunne tenke meg å spille en eneste dag.

Avparkstidspunkt i Mainz bekreftet
Pre-seasonkampen mot Mainz på Bruchweg Stadion fredag 4.august har lenge vært oppsatt på sendeskjemaet til DSF, men først i dag bekrefter liverpoolfc.tv at avspark er kl. 20.30.

O’Connor og Collins til U17-turnering
Nyervervelsene Shane O’Connor og Michael Collins er tatt ut i den irske U17-troppen til en åttenasjonersturnering i Ungarn i perioden 2.-5.august, melder FAI. Irland møter Serbia onsdag 2.august, før Tsjekkia eller Polen står på motsatt banehalvdel dagen etter. Turneringen avsluttes med plasseringskamp 5.august.

Wembley ønsker CL-finale
Nye Wembley er en av fem kandidater til å arrangere Champions League-finalen i 2008 eller 2009. De øvrige er Olympiastadion i Berlin, Stadio Olimpico i Roma. Moskvas Luzhniki Stadion og Estadio Olimpico i Sevilla. UEFA skal ta en avgjørelse tidlig i oktober når medlemmene i UEFAs Eksekutivkomité møtes i Ljubljana, Slovenia. Finalen i 2007 spilles som kjent på Olympiastadion i Athen.