Gerrard sikter mot ligatittelen

Gerrard har aldri tvilt på at han valgte rett da han avviste tilbud fra Chelsea og valgte å bli på Anfield. Han føler det nå er realistisk å tro at Liverpool kan vinne ligatittelen i løpet av få år.

Steven Gerrard ble tidligere i uken kåret til ”PFA Player of the Year” etter en imponerende sesong og i mai kan han komme til å vinne mer sølvtøy når Liverpool møter West Ham i FA-cupfinalen i Cardiff. Chelsea fristet Liverpool-kapteinen med en lukrativ overgangsavtale forrige sesong, men Champions League-triumfen gjorde han overbevist om at det var rett å fortsette karrieren på Anfield. Det angrer han ikke på i dag. Premier League-gull er det eneste som mangler i midtbanespillerens medaljesamling. Det håper Gerrard å gjøre noe med til neste sesong.
- Ja, jeg har vært ganske så suksessrik. Ting går bra, men jeg ønsker flere trofeer og vinnermedaljer. Jeg tror at jeg kan oppnå det med Liverpool, forklarer han til The Daily Star.

- Det var en stor avgjørelse å bli i Liverpool, men jeg tok avgjørelsen på grunnlag av at jeg følte at vi hadde den riktig manageren i Rafa Benítez, og det har jeg ikke angret ett øyeblikk på.

- Jeg har tro på ham og jeg har full tillit til ham. Jeg vet at jeg kan fullbyrde min ambisjoner her i Liverpool.

- Det er bare én ting jeg mangler i premiesamlingen min og det er vinnermedalje i Premier League.

- Det er den jeg svært gjerne ønsker. Jeg vet at fansen gjør det også. Det betyr likevel ikke at jeg ikke ønsker andre. Jeg er grisk etter trofeer.

Etter at Liverpool slo ut Chelsea av FA-cupen, hevdet Chelsea-manager Jose Mourinho at de røde neppe klarer å være stabile nok over en hel sesong til å vinne ligamesterskapet. Det ønsker Steven Gerrard nå å motbevise.

- Jeg tror det er vår utfordring å motbevise Mourinhos uttalelser, fortsetter Liverpool-kapteinen.

- Chelsea er et fantastisk lag, og i tillegg har vi Manchester United og Arsenal. Så det å vinne Premier League kommer til å bli vanskelig.

- Men vi har en sulten manager og en gjeng med sultne spillere. Jeg vet at Rafa kommer til å forsterke laget til sommeren.

- Hvis vi ser på poengavstanden i fjor og sammenligner med i år, så er vi mye nærmere. Det gjør meg overbevist om at vi kan kjempe om ligatittelen de neste sesongene, og jeg føler at vi kan oppnå våre mål de kommende årene, avslutter Gerrard.