Gerrard takker røde helter

Steven Gerrard sender en stor takk til de ti som sørget for at hans utvisning ikke fikk konsekvenser. Lite trolig med spansk investering, når deadline for Stanley Park nærmer seg.

To ukers ”fri” for Stevie G
Etter bare 18 minutters spill mot Everton på lørdag vil ikke Steven Gerrard være tilgjengelig for kamp igjen før mot Bolton 9.april, ettersom hans utvisning medfører suspensjon mot West Bromwich i neste kamp.  I ettertid var Gerrard mest glad for at hans røde lagkamerater vant en fortjent seier selv uten kapteinen på banen.

- De andre gutta spilte som helter, alle sammen.  Jeg ønsket ikke å bringe dem i vanskeligheter, men de var glimrende.  Du skulle ikke tro at vi hadde 10 spillere så lenge og jeg kan ikke rose dem nok.  Det er ingen tvil om at de sørget for at jeg følte meg bedre i etterkant, innrømmer Steven.

- Jeg er mer skuffet over den første advarselen enn den andre.  Den første var bare dum, mens den andre kom etter en takling som er en del av et Merseyside derby. 

- Det er ikke ofte det er jeg som er syndebukken og jeg måtte se resten av kampen på TV siden du ikke får lov til å komme ut på stadion igjen etter at du er utvist.


Tilbud på £42M trolig avslått
Ifølge deler av den mer seriøse britiske pressen vil et tilbud på £42M fra spanske Juan Villalonga, bosatt i London, bli avslått.  Det er ikke kommet klart frem hva de £42M skulle dekke, men det er forventet betaling for en solid aksjepost i LFC.  Det er blitt hevdet at Villalonga har hatt samtaler med formann og eier David Moores.

Fristen for kommunale midler, gjennom et fond i forbindelse med at Liverpool er årets kulturhovedstad i Europa i 2008, er i ferd med å gå ut for den nye og planlagte stadion i Stanley Park.  Hele byggetillatelsen i den verneverdige parken hadde sitt grunnlag i at arenaen også skulle bidra til modernisering av området rundt, i bydelen Anfield.  Fra kommunalt hold er det kommet lovnad om £9M til oppgradering av dette området, dersom  Liverpool FC legger fram en finansieringsplan og gir klarsignal til bygging.  Dette synes imidlertid å være avhengig av at klubben kan sikre seg frisk kapital utenfra.  Hvis de nærmeste ukene ikke gir noen svar i forhold til nødvendig investering, må det også kunne settes spørsmålstegn ved hvor realistisk det er å kunne fullføre planene om en stadion med 60.000 seter i Stanley Park.