God start for Pongolle

Frankrike og Florent Sinama-Pongolle fikk en god start på U21 EM, da de slo vertsnasjonen Portugal 1-0. Agent håper at Traore ikke blir priset ut av markedet. Valencia vurderer Nando.

Florent Sinama-Pongolle spilte hele kampen da Frankrike U21 fikk den perfekte start på U-21 EM ved å slå vertsnasjonen Portugal 1-0 i Braga i går kveld. Seiersmålet kom på et selvmål av Portugals keeper like før pause.

Anthony Le Tallec spilte ikke grunnet sin lyskeskade. Sinama-Pongolle spilte en god kamp i Frankrikes angrep, og hadde blant annet ett skudd i stolpen. I den andre kampen i gruppe A vant Tyskland 1-0 over Serbia & Montenegro.

Agent bekrefter at Traore er på vei bort
Djimi Traores agent, Willie McKay, bekrefter at Liverpool er villig til å la hans klient forlate klubben om noen legger en stor nok bunke pundsedler på bordet. McKay hevder at flere klubber følger situasjonen nøye.

- Jeg har blitt fortalt at jeg skal prøve å finne en ny klubb for Djimi. Min klient er ivrig etter å flytte til en klubb der han får spille regelmessig, og jeg snakker til flere klubber om han for øyeblikket, sier agenten til skysports.com.

- Vi håper bare at Liverpool vil være sympatiske med hensyn til hvor mye de ønsker for Djimi. Han er den spilleren i dagens stall som har vært nest lengst i klubben, og har vært en god tjener for Liverpool. Han kostet ikke mye da han kom til Anfield, og jeg håper vi kan bli enige med klubben om en sum som han kan få gå for, legger han til.

Manchester City er en av klubbene som blir linket til Traore for øyeblikket, men City vil trolig være lite villig til å gi mer enn £1.5M for forsvarsspilleren. Liverpool betalte £500 000 for Traore da de kjøpte han fra franske Laval i februar 1999.

Valencia vurderer også Nando
Flere medier rapporterer nå at Valencia også har meldt sin interesse for Fernando Morientes. Dermed er det hele fire klubber som vurderer Liverpool-spissen. Fra før er det kjent at Espanyol, Real Betis og Fenerbache er ivrige etter å sikre seg spanjolen.