Gonzalez ber om tålmodighet

Mark Gonzalez er en av de Liverpool-spillerne som har måttet tåle mest pepper etter de siste kampene. Nå ber han om tålmodighet fra fansens side. Viktig styremøte på torsdag.

Mark Gonzalez har måttet tåle mye kritikk både fra supporterne og media for sitt svake spill de siste kampene. I dag går chileneren ut i Liverpool Echo og ber fansen være tålmodige. Han innrømmer at han fortsatt strever med å venne seg til den fysiske fotballen som spilles i England.

- Jeg trenger nok mer tid til å finne meg til rette i engelsk fotball. Jeg visste det ville bli vanskelig, og det vil ta mer tid før jeg blir vant til spillestilen her borte, sier han.

- Jeg vet at jeg må yte mer, og jeg har tro på at jeg vil klare det. Jeg forstår at folk av og til ikke skjønner at du gjør feil i en kamp, men ting trenger ikke å bli perfekt med en gang. Jeg jobber med saken, legger han til.

- Jeg vet også at det ikke er normalt at folk er tåmodige innenfor fotballen, og vi forstår alle at vi vil bli kritiserte helt til vi leverer varene ute på banen og vinner flere kamper. Jeg må bare jobbe med meg selv for å komme i enda bedre fysisk form. Dette er en krevende liga å spille i, og det er ikke det samme å jobbe med fysiske aspekter av spillet på trening og å spille kamp.

- Den beste måten å bli vant til spillestilen her borte på, er å spille så mange kamper som mulig, og for øyeblikket gjør jeg det. Det er mange nye spillere i troppen, så det er normalt at dette vil ta litt tid. Vi jobber hardt og lærer noe nytt om hverandres spill hver dag, og det vil vises på banen med tiden. For øyeblikket fungerer det ikke for oss, men forhåpentligvis tar det ikke så alt for lang tid før det løsner og at systemet med to rene vinger fungerer.

- Vi spilte svært bra i andre omgang mot Middlesbrough, men fikk ikke det resultatet vi håpte på. Jeg følte vi hadde flere brukbare muligheter, men klarte ikke å score. Nå må vi se fremover, og fortsette fremgangen. Det var klar framgang å spore fra andreomgangen mot Arsenal. Kanskje startet vi ikke kampen på Riverside så bra, og vi vet vi ikke har gjort det bra nok så lenge vi ikke gjør mål. Det er fortsatt seks måneder igjen av ligaspillet, og det er viktig å ikke gi opp nå. Det er mye igjen.

Viktig styremøte på torsdag
Liverpool Echo omtaler i dag det månedlige styremøtet til Liverpool FC, som finner sted torsdag. Lokalavisen er temmlig sikker på at de ulike investorene som har meldt sin interesse for å overta klubben vil bli diskutert, uten at det nødvendigvis blir tatt noen avgjørelse i saken.

Hughes i ferd med å gi opp Neill

Blackburn-manager Mark Hughes innrømmer nå at Lucas Neill høyst sannsynlig forsvinner fra Ewood Park, enten i transfervinduet i januar eller i sommer. Australieren skal ha gjort det klinkende klart at det er uaktuelt å fornye kontrakten med Rovers, og Liverpool er en av favorittene til å sikre seg forsvarsspilleren.

- Det virker lite sannsynlig at Lucas vil skrive under en ny kontrakt, innrømmer Hughes til britiske medier i dag.

Rafa hadde samtale med Bellamy
Rafael Benitez skal ha hatt en samtale med Craig Bellamy i håp om påvirke waliserens selvtillit i positiv retning før oppgjøret mot Middlesbrough. Samtalen skal ha funnet sted dagen etter at Bellamy gjorde mål for Wales mot Liechtenstein.

- Av og til blir spillere frustrerte når de ikke spiller bra, og det fører til at de begynner å gjøre feil. Craig sa til meg at han ønsker å utgjøre en forskjell ute på banen. Han har vært bekymret over sin egen form, og har fryktet at han hadde mistet min tillit. Jeg fortalte han at han ikke trengte å bekymre seg, dersom han fortsetter å jobbe hardt. Han vil gjøre mål og spille bra snart. Noen ganger blir man engstelig om alt ikke fungerer som det skal, sier Rafa til Liverpool Daily Post.

- Jeg har stor tillit til Craig, og vi hadde en god samtale etter Wales-kampen. Vi fikk analysert situasjonen, og jeg prøvde å gi han selvtillit, legger han til.

Baros vil vekk fra Villa
Ifølge britiske medier skal tidligere Liverpool-spiss Milan Baros nå ønske seg vekk fra Aston Villa på grunn av manglende spilletid under manager Martin O’Neill.

- Dersom ikke situasjonen endrer seg på sikt, må jeg vurdere min fremtid i klubben. Jeg trodde jeg ville gjøre det bedre denne sesongen, men jeg har ikke fått spille så mye og mitt spill har ikke vært så bra som det kan være. Jeg jobber hardt på trening og venter på min sjanse. Jeg liker ikke å tenke på at dersom jeg ikke spiller bra i en kamp, så er jeg på benken til neste kamp, uttaler tsjekkeren.