Gonzalez berømmer Liverpool

Mark Gonzalez berømmer den sportslige ledelsen i Liverpool for at de har holdt kontakten med han under låneoppholdet i Spania. Darren Bent ønsker å fortsette i Charlton.

Utlånte Mark Gonzalez skryter av Rafael Benitez og hans stab i et intervju med LFC Magazine. Chileneren mener at den sportslige ledelsen på Anfield har bidratt til å holde selvtilliten hans på topp mens han venter på å få begynne å spille for de røde.

21-åringen håper at det går i orden med arbeidstillatelse i England innen kort tid, slik at han får slutte seg til Liverpool når sesongoppkjøringen tar til i juli. Den lynhurtige vingen har imponert alle under låneoppholdet i Real Sociedad, og nå hungrer han etter å spille for sin engelske klubb.

- Benitez lurte hele tiden på hvordan det gikk med meg mens jeg var skadet, og han ringte meg jevnlig. Nå ringer han for å høre hvordan det har gått i kampene med Real Sociedad. Sist han ringte var like før Villareal-kampen. Jeg er også i jevnlig kontakt med Paco Herrera, og i går ringte Pako Ayesteran, forteller Gonzalez.

- Jeg er til stadighet i kontakt med en rekke folk i Liverpool, og alle bryr seg om hvordan jeg gjør det. Det i seg selv virker motiverende, og det gjør at jeg føler meg velkommen der.

Gonzalez tilbrakte en måned på Anfield rundt juletider, og sammenligner oppholdet med første dag på skolen.

- Det var akkurat som første dagen i en ny klasse på skolen. Mine nye lagkamerater ga meg en fin velkomst, og jeg fant meg raskt til rette. Jeg var skikkelig godt fornøyd med det første møtet med min nye klubb, og for å være ærlig så hadde jeg ikke forventet det slik. Oppholdet gjorde meg bare enda mer oppsatt på å bli en suksess hos Liverpool.

Gonzalez får som kjent snart spansk pass, noe som gjør at han vil kunne spille for Liverpool før eller siden uansett om arbeidstillatelsen blir innvilget eller ei. Nå som han har bidratt til at Real Sociedad beholder sin plass i La Liga, er chileneren klar for utfordringene som venter på engelsk jord.

- Mitt personlige mål sammen med spillerne i Sociedad har vært å beholde plassen i La Liga. Da jeg kom til klubben var målet å forlate den på trygg grunn, slik at jeg kunne dra tilbake til Liverpool og si at jeg gjorde jobben min i Spania. Nå føler jeg at målet er nådd, og det beste av alt er at jeg har gjort en del mål på veien. Tre-fire av dem har vært helt avgjørende, matchvinnende scoringer.

- Jeg spilte i Spania den dagen Liverpool møtte Chelsea i semifinalen på Old Trafford, og så snart jeg gikk av banen var det noen som fortalte meg resultatet. Da kunne jeg feire at både Liverpool og Sociedad hadde vunnet, avslutter chileneren.

Bent vil fortsette i Charlton
Liverpool-linkede Darren Bent siteres i dag på at han ønsker å fortsette karrieren i Charlton også neste sesong. Spissen som har gjort 18 mål denne sesongen er også i Tottenhams søkelys.

- Det er ingen grunn til at jeg skulle forlate Charlton. Jeg trives i klubben, og er lykkelig. Jeg ønsker ikke å gå til noen ny klubb. Jeg vil prøve å opptre som en profesjonell spiller, og vil fortsette å score mål for Charlton også neste sesong, uttaler han til engelsk presse.