Grønt lys for Gonzalez

Mark Gonzalez har i dag fått innvilget sin arbeidstillatelse i England. Chileneren kan dermed ta fatt på Liverpool-karrieren med øyeblikkelig virkning.

Rafael Benitez kunne i dag slippe jubelen løs, etter at det ble klart at den chilenske vingen Mark Gonzalez har fått klarsignal til å starte sin Liverpool-karriere. Mannen som fyller 22 år om fem dager ble innvilget arbeidstillatelse i England under en høring i London, og Benitez tror at spilleren nå vil styrke laget og imponere supporterne.

- Dette er veldig gode nyheter for oss, og jeg er veldig glad over at jeg endelig kan ønske Mark Gonzalez velkommen til Liverpool. Han er en spillertype som supporterne vil sette pris på, uttaler en lettet manager til liverpoolfc.tv.

- Mark er en spennende venstreving, som slår gode innlegg og som er i stand til å runde forsvarere. Han er et veldig godt kjøp for oss. Han har gode holdninger, og i våre samtaler gjorde han det helt klart at han ønsker å spille for denne klubben, legger han til.

Gonzalez var sist sesong utlånt til Real Sociedad i den spanske ligaen, etter at han ble nektet arbeidstillatelse i England da han ble hentet fra spanske Albacete på lån for ganske nøyaktig ett år siden. I oktober valgte Liverpool likevel å punge ut med £1M og skrive en fireårskontrakt med lynvingen, selv om han i første omgang ikke fikk arbeidstillatelse.