Guthrie linkes til låneopphold i Ipswich

I går kveld fikk Danny Guthrie sin andre offisielle Liverpool-kamp. I dag ryktes det at Ipswich vurderer å hente han på lån. Paletta glad for hjelp fra Carragher og Hyypiä.

I følge et uoffisielt Ipswich-nettsted skal Liverpools lovende midtbanespiller Danny Guthrie være blinket ut som en av spillerne Ipswich-manager Jim Magilton vurderer å hente på lån i den nærmeste fremtid. Magilton, som selv har en fortid i Liverpool, skal ha blitt imponert over 19-åringen da han overvar ligacupkampen mot Reading. Ipswich-manageren skal egentlig ha vært til stede for å følge Reading-forsvarer John Halls, men lot seg imponere mer av Guthrie.

Guthrie fikk i går registrert sin andre offisielle førstelagskamp for Liverpool, da han fikk et par minutter som innbytter for Craig Bellamy helt på tampen av ligacupkampen mot Birmingham.

Paletta ønsker ikke å bli sammenlignet med Carra
Gabriel Paletta skal ha dratt på smilebåndet når han ble beskrevet som den nye Jamie Carragher av LFC Magazine denne uken. Argentineren spilte en ny bra kamp i ligacupen i går kveld, og håper nå på flere sjanser på Liverpools førstelag.

- Det er fint å vite at folk anser meg som en mann for fremtiden i denne klubben. Jeg ønsker bare å spille så mange kamper som mulig, og så får vi se hvordan det går. Jeg er realist, og vet at alle unge spillere må gjennom en tilvenningsperiode, sier han til den offisielle ukentlige Liverpool-publikasjonen.

- Daniel Agger måtte gjennom en slik prøveperiode, og gjør det bra denne sesongen. Jeg håper bare at perioden blir så kort som mulig også for meg. Alle sier at jeg spiller som Jamie Carragher, mens Daniel blir sammenlignet med Hyypiä. Det er kanskje deler av vårt spill som minner folk om de to, men jeg ønsker ikke å sammenligne meg selv med en spiller av Jamie Carraghers kaliber. Når jeg får mer spilletid, og folk får sett meg i aksjon over tid, vil de kanskje snakke om Gabriel Paletta i stedet?

20-åringen, som ankom fra argentinske Banfield i sommer, avslører ellers at de eldre stopperne i klubben har vært til stor hjelp denne høsten.

- Sami og Jamie har vært fantastiske på trening. De lærer meg hele tiden hvordan jeg må posisjonere meg, og jeg går en god forsvarsskole. For en ung spiller som meg selv, som fortsatt er i utvikling, er dette meget viktig.