Hamann håper på mer spilletid

Dietmar Hamann har endelig funnet sitt gamle jeg igjen etter Michael Essiens stygge takling på Stamford Bridge før jul. Nå håper og tror tyskeren på mer spilletid frem mot sesongslutt.

Dietmar Hamann håper på mer regulær spilletid i Liverpool-drakta. Kampen mot Birmingham var hans første hele kamp for de røde siden han ble skadd mot Chelsea 6.desember. Han er nå helt restituert etter skaden han pådro seg som en følge av Michael Essiens stygge takling i Champions League-kampen på Stamford Brdige, men det har vært vanskelig for tyskeren å spille seg inn på laget igjen etter Mohamed Sissokos gode spill. Det hele har begrenset seg til korte innhopp mot Deportivo Saprissa og Bolton i etterkant av den skjebnesvangre desemberkvelden i London.

Nå håper imidlertid tyskeren å få langt mer spilletid i siste tredjedel av sesongen, og han begynner gjerne med et nytt besøk på Stamford Bridge på søndag.

- Vi har nå så mange kamper fremover, at jeg håper å få en del mer spilletid enn jeg har fått de siste ukene. Jeg er ganske optimistisk med tanke på å få spille i flere kamper enn jeg har gjorde den siste tiden. Slik min situasjon er nå, må jeg bare være best mulig forberedt når manageren trenger meg, uttaler Hamann til Liverpool Daily Post i dag.

- Vi har et knallhardt program i ukene som kommer. Champions League starter igjen snart, og vi er fortsatt med i FA-cupen. I tillegg skal vi spille de to hengekampene våre i ligaen. Det blir travelt fra nå av og frem til sesongslutt, og jo bedre vi gjør det jo flere kamper vil vi få og spille, resonnerer han.

Når det gjelder sjansene til spilletid på ”brua” i helga, har tyskeren følgende kommentar:

- Vi får vente og se. Manageren bestemmer, men jeg er forberedt og klar for spill. Det er en stor kamp. Chelsea leder klart i ligaen, og dersom noe ikke går virkelig galt for dem må du anta at de vil vinne ligaen igjen. Vi har spilt uavgjort mot dem i våre to siste kamper i Champions League der nede, og vil prøve å få med oss poeng hjem nok en gang.

- Jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal kunne få med oss et godt resultat. Vi var skuffet over å ikke få med oss alle poengene mot Birmingham, for det var en kamp vi virkelig skulle ha vunnet. Vi kontrollerte hele oppgjøret, og de måtte spille med ti mann i en hel time. Vi scoret først, og skulle ha gjort ett mål til for å avgjort kampen. Vi klarte ikke det, og ble straffet.

Manager Benitez insisterte i går på at Hamann nå har fått selvtilliten tilbake, og det kan love godt for tyskeren med tanke på mer spilletid.

- Han er ok nå. Jeg så han spille for reservene mot Wolverhampton, og nå igjen mot Birmingham, og han har fått tilbake troen på seg selv. Det slet han med en stund etter hendelsen på Stamford Bridge, uttaler spanjolen.