Hamann peiler seg inn på Bundesliga?

Bolton ser ikke ut til å lykkes med å lure Dietmar Hamann til Reebok Stadium. Tyskeren skal nemlig i følge rapporter i dag heller ønske å spille i Bundesliga.

Bolton Evening News skriver i ettermiddag at Dietmar Hamann ser ut til å ha fått kalde føtter når det gjelder en overgang til Bolton Wanderers. Midtbanespilleren har vært linket til Lancashire-klubben i flere uker nå, og alt tydet på at overgangen ville gå i orden.

Lokalavisen i Bolton henviser til kilder på Merseyside, som skal ha antydet at tyskeren nå har skiftet mening angående en overgang til Reebok Stadium. Det blir nå antydet at Hamann ønsker å avslutte karrieren i hjemlandet Tyskland, selv om det faktum at Manchester City har kommet på banen kan forandre på disse planene.

Hamann, som fyller 33 år i august, har stått på Sam Allardyce sin ønskeliste de to siste sommerpausene. I fjor ble en overgang stoppet fordi Liverpool ønsket å beholde tyskeren en sesong til. Bolton så imidlertid lenge ut til å lykkes bedre med sine fremstøt denne sommeren, før nå disse siste komplikasjonene i overgangssagaen.

Hamann selv skal ha reist hjem til Tyskland igjen, og har altså tilsynelatende bestemt seg for å sette spill i Bundesliga øverst på ønskelista. Men i kulissene lurer som nevnt også Manchester City.