Harry og Momo tilbake i januar?

Rafael Benitez håper å ha Harry Kewell og Mohamed Sissoko tilbake i full trening i januar. Manageren mener at australieren er på rett vei etter skademarerittet.

Rafael Benitez er overbevist om at skadeforfulgte Harry Kewell har den mentale styrken som kreves for å komme tilbake på fotballbanen. Australieren har som kjent gått skadet helt siden fotball-VM i sommer, og er ikke ventet å kunne spille ball igjen før tidligst i januar. Vingen har vært gjennom flere kirurgiske inngrep i både lyske, tå og ankel i løpet av sommeren og høsten.

- Harry har fortsatt en fremtid i klubben, og jeg tror han kan komme tilbake, sier Benitez til Liverpool Daily Post.

- Han jobber nå sammen med fysioterapeutene, og vil trenge minst to måneder til med behandling og individuell opptrening før han kan begynne å trene sammen med laget igjen, legger manageren til.

- Mentalt sett klarer han seg fint. Han har vært klar over skadeproblemene lenge, men nå har han begynt å se fremover igjen. Det var et par-tre ting som voldte han problemer, men hovedproblemet var den ene tåa. Vi tror den er på bedringens vei nå, så når han returnerer til vanlig trening vil det kun være et spørsmål om å få han i form igjen.

- Dersom vi får Harry Kewell og Momo Sissoko tilbake allerede i januar, vil det bli som å kjøpe to nye spillere, avslutter en optimistisk Rafa.