Hearts ønsker fem røde

Hearts står klare til å raide Liverpool for opptil fem spillere, om vi skal tro skotsk tabloidpresse. Spillerne det er snakk om er Mellor, Le Tallec, Traore, Potter og Smith. Raven kan også forsvinne i januar.

Den skotske toppklubben Hearts står klar til å raide Liverpool for hele fem spillere. Det hevder den skotske tabloidavisen Daily Record, som skriver at klubbens eier Vladimir Romanov var i samtaler med Liverpools daglige leder Rick Parry angående spillerne Neil Mellor, Anthony Le Tallec og Djimi Traore i går kveld.

I tillegg skal en avtale som bringer Darren Potter til Hearts for £750 000 allerede ligge på bordet, mens akademispilleren Francis Smith vil ta samme vei på free transfer.







Avtalene for de to midtbanespillerne skal altså være så godt som ferdigforhandlet. Daily Record hevder ellers å vite at angriperne Neil Mellor og Anthony Le Tallec vil bli gjort tilgjengelige for skottene for henholdsvis £1M og  £1.5M. Romanov skal også være villig til å gi £2M for Traore, men det er ikke ventet at spilleren selv vil være særlig positiv til å flytte til Skottland.

Liverpool.no er fra før kjent med interessen fra Hearts sin side når det gjelder Potter og Smith, men at skottene nå skal være interessert i å hente de tre andre spillerne kommer som lyn fra klar himmel. Vi er usikre på hvor mye vi skal legge i det tabloidavisen skriver, selv om det ikke er utenkelig at Liverpool vurderer å kvitte seg med trioen Mellor, Le Tallec og Traore. For Le Tallecs del vil det også herske usikkerhet hvorvidt låneavtalen med Sunderland, som opprinnelig gjaldt ut sesongen, kan brytes.

Raven også på vei bort
Nettstedet ”The Liverpool Way” melder at Jan Kromkamps ankomst på Anfield kan åpne døren for et låneopphold for David Raven. Høyrebacken ønsker å spille førstelagsfotball i en annen klubb for å opparbeide seg mer erfaring, og nettstedet forventer nå at han forlater klubben på midlertidig basis i januar.

Kjøpekåte Hearts skal også ha vist interesse for Raven, men selv om vennene Darren Potter og Francis Smith ser ut til å forsvinne til Skottland skal Raven ikke være begeistret over tanken på å flytte nordover. Tranmere viste interesse for unggutten i fjor, og det ville nok passe spilleren selv mye bedre, ettersom han bor på Wirral.

Rafael Benitez har lenge nektet å slippe Raven på grunn av usikkerheten rundt Josemi og manglende cover på høyrebacken. Men når Liverpool nå fikk Kromkamp i bytte for Josemi, i stedet for et rent salg til Sevilla, skal manageren være villig til å vurdere saken på nytt.