Heighway fornøyd med avansement

Direktøren på Liverpools ungdomsakademi gir ros etter at mesterne avanserte til 4.runde i juniorcupen. Mike Roque i ”flytsonen”. Mest kalendersalg for Liverpool FC.

Heighway etter 2-1 mot WBA
Liverpool er regjerende mestere i den engelske juniorcupen, men U18 laget måtte ha ekstraomganger for å beseire West Bromwich borte i går.  Direktør på akademiet Steve Heighway, som også er med og leder laget sammen med trener John Owens, sa seg fornøyd etter en fortjent seier.

- Det var en fortjent seier og det var nok av bra prestasjoner fra guttene til at vi kunne avansere, konkluderte den tidligere lynvingen.

- Vi hadde en periode i første omgang da vi ikke spilte bra i det hele tatt, men vi dominerte kampen i andre omgang og i ekstraomgangene.

- Vi ga ikke West Brom mange muligheter og Robbie Threlfall(bildet) og Stephen Darby var utmerkede for oss i forsvaret.  Stephen hadde nettopp kommet tilbake fra Istanbul på onsdag ettermiddag og det var fantastisk å kunne komme tilbake fra en tur på 300 mil til å spille for oss i juniorcupen.  Stephen har en utrolig innstilling.

- Jeg var glad på vegne av Ray (Putterill) at han fikk en scoring og han stod på gjennom hele kampen.  Han er som en propell hele tiden, og har mye å lære, men det er noe ved ham.

- Jay Spearing var glimrende for oss og jeg synes Charlie Barnett gjorde det meget bra da han kom innpå i 2.omgang.

- I forhold til forrige sesong har vi ikke naturlige vinger, siden Paul Anderson og Adam Hammill nå ikke er tilgjengelige, slik at vi prøvde å ny formasjon.  Det viktigste var uansett at vi gikk videre.


Roque svever etter debut
Mike Roque fikk en håndfull minutter som debutant som sentral midtbanespiller mot Galatasaray på tirsdag.  Den allsidige og energiske spanjolen innrømmer at han ennå ikke har kommet ned på bakken etter å ha fått spille sin første offisielle kamp i helrødt.

- Jeg var fornøyd bare med å få være med i troppen ned til Istanbul, forklarer Mike.  – Det var nok for meg.

- Når du så får gjøre din debut i Champions League som 18-åring er det ikke noe alle kan si at de har gjort.

- Jeg mottok alle telefoner i etterkant, fra familie og venner.  Mine foreldre så kampen på fjernsyn og var de første som gratulerte meg.


Helrødt selger mest
Nettstedet Play.com sier at det er Liverpool som nå leder salgsstatistikken over kalendere til Premier League klubbene.  Leveringene av kalendere med Gerrard & Co har passert bl.a. den tidligere lederen Chelsea og Manchester United.

Slik ser topp ti ut for PL:  Liverpool, Man Utd, Arsenal, Tottenham, Chelsea, Man City, West Ham, Newcastle, Everton og Bolton.