Hektisk transfersommer

Korrespondenten som følger de røde i lokalavisa Liverpool Echo, Chris Bascombe, skriver i kamprapporten fra Fratton Park at manageren forventer minst syv nye spillere i sommer.

Det skarpe øye vil ha reagert på denne sesongen i referatet fra Portsmouth v Liverpool:  ”Benitez forventer å kunne presentere minst syv nye ansikter da han kaller sammen troppen igjen på Melwood i juli”.

En kalkulert gjetning, eller hint fra manageren?  Bascombe er uansett en av de få som har nær sagt daglig kontakt med klubben.

Gabriel Paletta(bildet) kommer til sommeren, Mark Gonzalez får sannsynligvis endelig sin spilletillatelse, mens den brasilianske venstrebacken Fabio Aurelio hos Valencia også ventes å komme på Bosman. 

Hvem de øvrige fire skal være blir det spekulert fritt om i disse dagene.  Minst en angriper er ventet, og manageren har gjort det klart at en høyrekant er på ønskelisten.  Hvem disse kan være vil vi helt sikkert få mange rykter om de nærmeste dagene, ikke minst siden Rafa har uttalt at han ønsker å sikre seg flest mulige spiller før VM starter opp.

Reservelagstrener Paco Herrera, som forlater Liverpool FC om noen uker, uttalte også nylig at man behøvde 2-3 nye spillere i den unge ”reservelagstroppen”.  Dette er imidlertid neppe spillere som Bascombe har i tankene.