Hjemme mot Haifa på onsdagskveld

Hjemmekampen mot Maccabi Haifa blir spilt neste onsdag. Liverpool-seier på Isle of Man. Houghton med tro på Liverpool.

Liverpool FC opplyser at hjemmekampen mot Maccabi Haifa i CL-kvaliken vil bli spilt onsdag 9.august, med avspark kl. 21.05 skandinavisk tid. Billettsalget til denne kampen starter i morgen, men supportere med ordinære fancard får ikke kjøpt billetter før fredag. Billettene til denne kampen er priset til £22.

Liverpool slo Manchester United
Liverpool Legends slo Manchester United Legends 4-3 i en oppvisningskamp på Isle of Man lørdag, etter at det stod 2-1 ved pause. Liverpool var hele tiden i føringen, og Mark Walters noterte seg for hat-trick.

Houghton med klokkertro på Bellamy
Tidligere Liverpool-spiller Ray Houghton sier til Eurosport at han har klokkertro på at Craig Bellamy har lagt sine kontroversielle dager bak seg, og vil bli en stor suksess på Anfield.

- Noen hevder at overgangen til Bellamy representerer en siste sjanse for waliseren, men det er jeg ikke enig i. Han hadde litt problemer tidlig i karrieren, men det er ikke uvanlig at folk som får mye penger mellom hendene i ung alder sliter litt med disiplinen i en periode dersom de ikke har det rette støtteapparatet.

- Jeg foretrekker å vurdere spillere etter hva de har prestert nylig. Bellamy var veldig god for Blackburn i fjor, og gjorde mange mål. Han bygde opp ryktet sitt igjen, og jeg tror fjorårssesongen i ettertid vil vise seg å ha vært et vendepunkt i hans karriere. Han er nygift og har blitt mer moden, mener Houghton, som vant to ligatitler og to FA-cuptitler med de røde.

Houghton, som nå jobber som ekspertkommentator for Eurosport, tror Rafael Benitez har styrket Liverpool-laget med sine kjøp i sommer.

- Ser man på spillerne manageren har hentet inn, er det unge, spennende spillere, som alle har noe å bevise. Jeg så Gonzalez spille for Chile mot Irland mot slutten av sesongen, og han hadde en voldsom fart og en god innleggsfot. Han er heller ikke redd for å utfordre. Supporterne på Anfield vil elske en slik spiller. Jobber han hardt, og viser det rette temperamentet, vil han bli en helt i Liverpool.

- De nye spillerne gir manageren flere valgmuligheter. En av styrkene til Benitez er at han ikke er redd for å forandre på ting rundt seg dersom han mener noe ikke fungerer. Nå har han mange flere strenger å spille på. Han kan velge å spille langt på Crouch, med Fowler til å ta imot flikkene, eller han kan bruke farten til Bellamy til å true bakrommet.

- På midtbanen har han mange spillere til rådighet. Gerrard, Alonso og Sissoko gir han styrke i midten, mens han på vingene har Pennant, Gonzalez, Kewell og Zenden. Dette kan bli en virkelig stor sesong for Liverpool. Supporterne blir alltid fornøyde når klubben deres vinner trofeer, men i Liverpool er man ikke fornøyd før kapteinen løfter Premier League-bøtta.

- Supporterne til Manchester United, Chelsea og Arsenal terger fortsatt Liverpool-fansen fordi laget deres ikke har vunnet Premier League, og dette er noe som sårer alle røde. Men denne sesongen tror jeg ærlig talt at Liverpool har spillerne til å vinne ligaen. Liverpool har ikke brukt like mye penger som Chelsea, men de har en manager som har foretatt lure investeringer. Benitez har hentet spillerne som trengs. Nå er det opp til spillerne å innfri forventningene.