Hjemmesitterne får en sjanse?

Flere av spillerne som ikke har vært opptatt med landskamper denne uken er høyaktuelle mot Blackburn. I kveld kan noen av dem være involvert i reservelagskampen mot Everton.

Dirk Kuyts ankelskade kan gi Robbie Fowler en sjelden sjanse til å vise seg frem mot Blackburn på lørdag. Scouseren er den eneste Liverpool-spissen som ikke har vært involvert med noe landslag den siste uken, og det styrker utvilsomt hans kandidatur. Rafael Benitez foretrekker som kjent gjerne spillere som er uthvilte og ikke har vært på landslagsoppdrag til slike kamper.

Fowler har ikke spilt førstelagsfotball for Liverpool siden Merseyside-derbyet. Dette var som kjent en kamp som kom like i etterkant av landskamper. Nå er 31-åringen desperat etter spilletid etter fem kamper på benken eller tribunen.

Liverpool spiller i kveld reservelagskamp borte mot Everton, og Fowler kan få en mulighet til å vise seg frem i mini-derbyet. Liverpool Echo skriver for øvrig at Fowler har slitt med en liten skade, men han skal være spilleklar igjen nå. Spissen gjorde som kjent mål for reservene da man tapte for Newcastle for en uke siden.

Benitez krysser nok uansett fingrene for at Peter Crouch og Craig Bellamy kommer helskinnet gjennom morgendagens landskamper, slik at han har tre rene spisser å velge i til Blackburn-kampen. Rafas uvilje til å bruke samtlige landslagsspillere som har reist omkring i Europa skulle uansett styrke aksjene til spillere som Fowler, Jermaine Pennant, Fabio Aurelio, Stephen Warnock og Steven Gerrard når laget skal tas ut mot Blackburn.

Liverpool Echo skriver for øvrig at Liverpool vil gjøre sin egen medisinske sjekk av Dirk Kuyt sin ankel så snart som mulig.