Høyrebacken bekreftet ledig for Carra

Englands manager Eriksson har i dag bekreftet at Gary Neville igjen må stå over på grunn av skadeproblemer. Ungguttene Carson og Barragan ut på lån?

Carra med ny cap?
Gary Neville ble regnet som tvilsom mot Sverige, og er nå altså bekreftet ute. Det åpner døren på vidt gap for Jamie Carragher, spesielt ettersom Eriksson er meldt å hvile én av de sentrale midtbanespillerne. Det betyr trolig spilletid for en av Carras konkurrenter, Owen Hargreaves, på midtbanen. Da Aaron Lennon kom inn i forrige kamp, falt Beckham litt tilbake i banen. Det er likevel lite trolig at kapteinen blir satt ned i forsvarsrekka. Dermed ligger alt til rette for en ny opptreden for Carra med de tre løvene på brystet. Manageren håper samtidig at Neville er klar til neste kamp, men erkjenner at også det er usikkert.

Sturrock ønsker seg Carson
Scott Carson rakk å spille ni kamper for Sheffield Wednesday forrige sesong. Den unge engelskmannen vil også neste sesong ønske seg mer spilletid enn det han får i Liverpool, og et utlån kan fort bli løsningen. Hos Wednesday er han i alle fall ønsket.

- Jeg vil snakke med Liverpool over de to neste dagene for å finne ut av situasjonen. Jeg vil jobbe for å hente inn en målvakt innen 26. juni, sier manager Paul Sturrock.

Deportivo jakter Barragan
Antonio Barragan, som ble 19 tidligere denne måneden, rapporteres å være ønsket på lån hos Deportivo La Coruna. Barragan kom til LFC i fjor sommer fra Sevilla, og har allerede fått sin debut for de røde. Med Finnans solide spill på høyreback, vil Antonio igjen trolig spille en back-up-rolle i klubben, med mindre han lytter øre for tilbud fra andre klubber. Deportivo ønsker nå å hente ham på et års lånekontrakt, og skal være forberedt på å gi ham spilletid på høyeste nivå. Nå venter den spanske klubben på respons fra LFC på sin henvendelse.