Hughes også interessert i Fowler

Klubber i kø for å sikre seg Fowler dersom han får gå til sommeren. Dalglish skryter uhemmet av Steven Gerrard. Simao ender opp i Chelsea?

Uansett hva som skjer kan Robbie Fowlers overgang fra Manchester City til Liverpool i januar ha vært ”a good piece of business” for spilleren selv. I tillegg til at han har scoret viktige mål for de røde følger nå et par Premier League klubber nøye med på hva som skjer på Anfield frem til sommeren.

Rafa har tidligere antydet at det er en kabal som skal gå opp, og at han må se på totaliteten før han avgjør om Fowler får forlenget kontrakt. Bolton har tidligere sagt at de kan tenke seg Fowler til Reebok, mens Mark Hughes nå sier han kaster hatten inn i ringen og gjerne vil ha ham til Ewood Park.

- Robbie har vært i toppspiller i mange år, uttaler Hughes før morgendagens kamp. – Du mister ikke det over natten. Bevegelsene hans er gode og han er en veldig lur spiller som har medfødte egenskaper foran mål. Hvis han blir tilgjengelig er jeg sikker på at flere klubber vil vise sin interesse. Han er en type spiller jeg liker og vi vil følge situasjonen hans nøye.

Dalglish skryter av Gerrard
På en pressekonferanse i forbindelse med den forestående ”mimrekampen” mellom 1986-lagene til Liverpool og Everton (spilles 1. mai, red anmerk) uttaler Kenny Dalglish at det er umulig å sammenligne Steven Gerrard med noen av klubbens tidligere stjerner.

- Steven er sin egen mann og har satt sin egen standard. Han har litt av alt i ham og har bare et utrolig talent. Det er ingredienser som gjør han til en fantastisk fotballspiller. Han har allerede oppnådd svært mye suksess og du kan aldri ta fra ham måten han ledet laget på i Champions League finalen i mai. Det setter ham automatisk i bås med de største, uttaler kongen selv.

Dalglish fortsetter: - Uten å foringer noe av det han har gjort så langt vil jeg faktisk anta at utvikler seg ytterligere. Måten han løftet laget i fjor var ganske enkelt fantastisk. Han viste seg frem som en virkelig leder. Men han kommer til å bli enda bedre etter å ha fått ”utdannelse” fra å ha spilt flere kamper. Det er gode nyheter for Liverpool og dårlige for motstanderne.

Kenny avslutter med å si at Chelsea fortjent vil vinne ligaen, men at Liverpool ha alle muligheter til å slå dem i semifinalen. Gjør de først det tror Liverpoollegenden det kan ha stor innvirkning på styrkeforholdet mellom de to klubbene foran neste sesong.

Simao til Chelsea?
Portugisiske medier skriver at Chelsea er nær ved å snappe til seg Benficas kaptein og playmaker Simao Sabrosa. Liverpool hadde nesten en handel i boks med spilleren da transferdeadlinen gikk ut i høst. I siste liten trakk Benfica seg fra handelen og Simao scoret blant annet målet som i praksis slo oss ut fra Champions League da vi møtte dem i 16-delsfinalen på Anfield.