Hyypiä har stor tro på Agger

Sami Hyypiä mener Daniel Agger kan utvikle seg til å bli en svært viktig spiller for Liverpool. Benítez glad for konkurranse om plassene. Toshack tok ut Bellamy.

Daniel Agger erstattet en skadet Jamie Carragher mot Maccabi Haifa. Sami Hyypiä har bare lovord å si om sin unge stopperkollega.
- Han er en veldig talentfull gutt. Vi så alle at han var en god spiller da han kom til Liverpool sist sesong. Vi kunne se det på trening, uttaler den rutinerte finnen.

- Men han var veldig uheldig å bli skadet straks etter at han signerte for klubben. Det har holdt tilbake utviklingen hans.

- Jeg er vant til å spille ved siden av Carra, men når Danny kommer inn, gjør han det veldig bra.

- Jeg tror at han har en stor fremtid innen fotballen, og han vil bli en viktig spiller for Liverpool i Champions League i mange sesonger fremover.

- Han er rolig og sikker, men han er fremdeles ung. Denne sesongen vil han få spille flere kamper og følgelig gjøre det mye bedre.

- Han jobber hardt og lærer hver dag. Han kan håndtere de store kampene, noe vi har sett de siste ukene.

Benítez glad for konkurranse om plassene
Med sommerens spillerkjøp har Liverpool god dekning i alle posisjoner. Det gleder Rafael Benítez.
- Crouch har gjort det veldig bra denne sesongen. Han har gjort to veldig viktige mål for oss på viktige tidspunkter.

- Alle spillerne må lære at de må spille bra og kjempe for å være på laget, og det gjelder Peter i likhet med alle andre.

- Vi har nå så mange flere muligheter i angrep. Peter kan spille ved siden av Bellamy, eller med Luis Garcia rett bak eller på egen hånd med to vinger.

- Forrige sesong var noen spillere nesten sikret en fast plass. Det er ikke lenger tilfelle fordi vi har to spillere i hver posisjon nå og mange spissalternativer.

Bellamy for Wales
Craig Bellamy er i den walisiske landslagstroppen til EM-kvalifiseringskampen mot Tsjekkia 2. september. Tre dager senere møter Wales Brasil i en privatlandskamp på White Hart Lane.