I formiddag kommer terminlisten

Terminlisten for sesongen 2006/2007 offentliggjøres klokken 11.00 i formiddag. Calum Woods på prøvespill i skotske Dunfermline.

I dag blir terminlisten for Barclays Premiership 2006/2007 offentliggjort. Det skjer klokken 11.00 i formiddag. Det store spørsmålet er som vanlig, hvem trekker Liverpool i ligaåpningen, lørdag 19.august. Og ikke minst; får Anfield-klubben hjemme- eller bortekamp i første serierunde.

Det kommer uansett til å bli en meget spennende sesong, der Liverpool vil jakte sin første ligatittel på 17 år. Vi offentliggjør den fullstendige terminlisten her på liverpool.no så snart den foreligger. Ønsker du de viktigste datoene/kampene i terminlisten sendt til din mobil, kan du benytte vår SMS-tjeneste og sende tekstmeldingen LFC UPDATE START til 2180. Tjenesten koster kr. 3,- per melding.

Woods på prøve i Dunfermline
Calum Woods ble frigitt av Liverpool etter sesongslutt. Nå har den tidligere reservelagsspilleren fått tilbud om prøvespill med skotske Dunfermline. Woods skal delta på klubbens preseason-trening, som starter i morgen. Forsvarsspilleren ble anbefalt Dunfermline av Alex Miller i Liverpools sportslige ledelse.